Головна Новини Суспільство події Кому війна, а кому ярмарок: навіщо у "Нафтогазі" вирішили накупити сувенірної продукції на мільйони
commentss НОВИНИ Всі новини

Кому війна, а кому ярмарок: навіщо у "Нафтогазі" вирішили накупити сувенірної продукції на мільйони

У "Нафтогазі" знову здивували рішенням щодо використання коштів держбюджету

8 травня 2023, 11:20
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", поки в уряді відколюють виплати військовим, пояснюючи такий крок величезним дефіцитом бюджету, НАК "Нафтогаз" продовжує "тішити" дивними ідеями під акомпанемент постійного ниття, що їм не вистачає мільярдів доларів. Акціонерне товариство "Укргазвидобування" в особі філії "Шебелинкагазвидобування" оголосило закупівлю брендованої сувенірної продукції для заходів різного рівня публічності в громадах на загальну суму 2,04 млн. грн. Про це стало відомо із системи публічних закупівель ProZorro.

Кому війна, а кому ярмарок: навіщо у "Нафтогазі" вирішили накупити сувенірної продукції на мільйони

Нафтогаз. Фото: з відкритих джерел

Аукціон має відбутись 15 травня. Серед сувенірів, які планують придбати – 200 парасольок, 200 кепок, 200 павербанків, 150 еко-сумок, 300 рюкзаків, 70 флешок, 500 фляг для води, 150 термосів з чохлом, 200 чашок, 200 твердих блокнотів, 200 блокнотів А5 на пружині, 200 блокнотів А6 на пружині, 250 малих пакетів, 350 великих пакетів, 400 великих паперових пакетів, 50 маленьких паперових пакетів, 500 пластикових ручок, 300 альбомів для малювання, 300 наборів кольорових олівців, 300 пластикових портфелів, 100 пледів з індивідуальним дизайном, 100 худі, 500 попсокетів та 40 картин.

Також "Шебелинкагазвидобування" планує укласти договір на 2,05 млн. грн. з ФОП Купрійчук Тетяна Василівна про проведення презентацій та свят на території громад.

За ці кошти планується організувати 10 дитячих свят (тривалість одного дитячого свята – не менше 1,5 години, для не менше 70 осіб), 7 свят у тих же областях для 100 осіб, 7 новорічних свят та 20 дитячих майстер-класів у Харківській, Дніпропетровській, Полтавській областях із врученням брендованої продукції.

Тетяна Купрійчук вказана як засновник та керівник Рекламно-виробничої компанії "БІНГО" (м. Суми), президент ГО "Ділові Українські Жінки" у Сумській області та член Сумської Ради Підприємців.

Крім цього, "Шебелинкагазвидобування" запланувало придбати смартфон за 56,5 тис. грн.

Цікаво, що власником акціонерного товариства "Укргазвидобування" в особі філії "Шебелинкагазвидобування" є державна акціонерна компанія "Нафтогаз України".

Але це ще не все. У системі Prozorro можна знайти пропозицію щодо надання послуг з організації виставок, ярмарку та конгресів (Послуги з організації ділових заходів). За що "Нафтогаз України" готовий заплатити 4 млн. 900 тисяч гривень.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глухий кут у переговорах щодо зернової угоди: чого домагається РФ — що ускладнює ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини