Головна Новини Суспільство події Частину України розжарить спека, а іншу заллють дощі: де зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Частину України розжарить спека, а іншу заллють дощі: де зміниться погода

Прогноз погоди в Україні на 6-7 серпня

5 серпня 2022, 20:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Синоптик розповіла, що вихідні в Україні будуть спекотними. Про це Наталія Діденко повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Частину України розжарить спека, а іншу заллють дощі: де зміниться погода

Погода в Україні

"Субота та неділя в Україні будуть спекотними. Температура повітря в денні години 6 та 7 серпня становитиме +27 +32 градуси", — прогнозує Діденко.

За словами Діденка, винятком стане те, що в неділю в західних областях України похолодає до +20+25 градусів.

"У суботу всюди буде сонячно, тобто переважатиме суха погода, хіба що на Запоріжжі та Дніпропетровщині вдень можливі локальні дощі", — Діденко.

У неділю короткочасні дощі з грозами пройдуть у західних областях та на півночі України, окрім Сумщини. У східних, центральних областях та південній частині України опадів 7 серпня не очікується.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що сигнал від Столтенберга Києву та Москві: на що тепер можемо розраховувати. У НАТО готові допомагати Україні, але сподіваються на політичне врегулювання питання.

Читайте також про те, що хаос та Третя світова: про що попередив Зеленську Африку – чи має сенс таке звернення. Експерти розповіли, чи є сенс Україні звертатись за підтримкою до країн Африки, з якими вже давно тісно співпрацює Росія.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   настав час домовлятися: про що нова заява Орбана про війну – чи справді Росія дозріла до світу. Віктор Орбан озвучила кремлівську тезу про війну на території України колективного Заходу та Росії.

Читайте також, що стоїть за маніпуляцією Amnesty International про ЗСУ – як перемогти російську пропаганду. Заява Amnesty International вкотре доводить, що низка міжнародних струткру втратила довіру та важливість, бо давно стали залежними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини