Головна Новини Суспільство події Влада Єгипту прийняла несподіване рішення щодо акули, яка вбила росіянина
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Єгипту прийняла несподіване рішення щодо акули, яка вбила росіянина

Єгипетська влада вирішила виставити в музей акулу, що напала на росіянина у Червоному морі.

15 червня 2023, 19:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На початку червня акула вбила та з’їла російського туриста у водах Червоного моря поблизу курортного міста Хургада. Єгипетська влада вирішила бальзамувати акулу та незабаром виставити у місцевому музеї. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на портал Cairo24.

Влада Єгипту прийняла несподіване рішення щодо акули, яка вбила росіянина

Акула. Фото з відкритих джерел

Доктор Амр Закарія Хаммуда вказує, що акули не харчуються м’ясом людини, тому зміни у поведінці тварини є випадковими, або вказують на процеси, які відбуваються в природі. Тому науковці з Інституту морських наук планували дослідити агресивність акули і після отриманих результатів відпустити на волю.

Коли дослідники прийшли до рибалок, що спіймали акулу, вона виявилась мертвою. Зі шлунка тварини дослідники дістали частини тіла 23-річного росіянина, зокрема його голову та руки.

Науковці вирішили не викидати тушку акули, а перетворити її на експонат для місцевого музею. Наразі Інститут морських наук Єгипту отримав дозвіл на муміфікацію тварини та заявив, що невдовзі акула буде виставлена в музеї.

Нагадаємо, що 8 червня акула напала на російського туриста у Червоному морі. Відпочивальники, які знаходились на березі зафіксували момент нападу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній радник президента України Олексій Арестович розкритикував українців через їх реакцію на смерть росіянина. Через це на Арестовича обрушився шквал критики від українських лідерів громадської думки. Однак були ті, хто підтримав позицію Арестовича.
Також "Коментарі" писали, що у Києві створили петицію з проханням поставити пам'ятник-фонтан єгипетській акулі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини