Головна Новини Суспільство Скандали Арестович критикує українців прирівнявши їх до росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович критикує українців прирівнявши їх до росіян

Колишній радник президента України Олексій Арестович розкритикував українців через їх реакцію на смерть росіянина.

9 червня 2023, 21:40 comments1703
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військовий оглядач та популярний блогер Олексій Арестович розкритикував українців через їх реакцію на смерть російського туриста, якого з'їла акула в Єгипті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Арестовича.

Арестович критикує українців прирівнявши їх до росіян

Український блогер Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Колишній радник президента України Володимира Зеленського Олексій Арестович різко реагує на жарти українців через росіянина, якого з’їла акула.

"Судячи з кількості (і якості) жартів про вбитого акулою росіянина, дегуманізація вже тут", — заявив Арестович.

Далі блогер прирівняв українців до росіян та вказав, що українці самі перетворились на зло.

"Ви, така красиві, програла банальному, сірому, нудному злу. І самі стали злом — банальними, сірими, нудними", — пише популярний блогер Олексій Арестович.

Нагадаймо, що 8 червня у Чорному морі акула напала на 23-річного росіянина Володимира Попова. Туристи, які знаходились поруч зафіксували на відео момент атаки акули та смерті чоловіка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що волонтер та блогер Геннадій Друзенко закликав українців припинити глузувати над трагічною загибеллю росіянина в Єгипті. Блогер наголошує, що громадянин Росії ймовірно ніколи не воював проти України, а також не було зафіксовано його українофобських висловів. Мешканець Архангельської області залишив Росію кілька місяців тому та почав жити у Єгипті.

Також "Коментарі" писали, що у Єгипті туристичний катер врізався у риф та потонув. На його борту перебувало 26 поляків та 10 людей з персоналу. Слідство вважає, що капітан заснув, а човном керувала недосвідчена особа, яка і врізалась у риф.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Євген

11 червня 2023, 15:55

Сатана і сатанисти не люблять, коли над ними жартують, це одна з основних видів зброї проти них. Після 24,02,22, росіяни остаточно перетворилися з людей, на знаряддя в руках сатани у боротьбі з добром. Такої країни, як росія, вже немає, є територія, населена сатанистами, фашистами, вбицями, катами, гвалтівниками, ман'яками, виродками і аморфною масою, яка їх підтримує, яка має не настільки виражені відхилення, а містить потроху від кожного з них, і найжахливіше в цьому, що їм це подобається. Тому сміятися над цією нечистю - це не сміятися з горя людини, а сміятися з тих, хто порушує правила і закони, Божі і людські, і сам же себе карає за це. Не через власне бажання, а через свою недолугість. Пишуть, що на пляжі була вивіска, що купання заборонене. А з тих, хто наполегливо намагається отримати премію Дарвіна - це просто гріх не посміятися. Бог засуджує самогубство. І ці люди потрапляють в пекло. А така поведінка, коли тобі забороняють купатися, бо всі знають, що там часто плавають акули - це самогубство, через свою свідому системну дурість, а не з випадкової неуважності, чи необережності.

Чорноморська тигрова акула

9 червня 2023, 22:49

"...Нагадаймо, що 8 червня у Чорному морі акула напала на 23-річного росіянина Володимира Попова..." Тигрові акули у Чорному морі!!! Тут таке! а ви на Арестовича чогось накинулись. Переключайтесь на справжнього автора цієї нісенітниці

Іван Сірко

9 червня 2023, 21:28

Це Арестович калоборант, зрадник та шакал в овечій шкірі! Самого Арестовича треба скормити!

Сергій

9 червня 2023, 21:09

Людина, яка порушила ваші права, автоматично втратила і свої. Тому у росіян, які прийшли в Україну, нема ніяких прав крім одного права здохнути (здихають тварини вмирають люди, а нинішні росіяни перетворилися на тварин) на нашій землі. Хоча особисто я вважаю, що це вбивати безглуздо, треба виколювати очі і відпускати. Мерця закопали і забули, а каліка ще довго буде тягнуте на себе ресурси країни агресора.


Новини