Головна Новини Суспільство події В Єгипті затонув човен з польськими туристами
commentss НОВИНИ Всі новини

В Єгипті затонув човен з польськими туристами

Орендований в Єгипті туристичний катер врізався в риф та затонув.

9 червня 2023, 19:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За кілька кілометрів на південь від єгипетського міста Марса-Алам затонув туристичний катер New Dream. На борту перебувало 26 туристів з Польщі. Всіх вдалось врятувати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання TVN24.

В Єгипті затонув човен з польськими туристами

Туристичний катер New Dream. Фото з відкритих джерел

Група польських туристів мала займатись дайвінгом з 3 по 10 червня. Для цього вони винайняли човен New Dream з 10 членами екіпажу з Єгипту. Як зазначають поляки човен був у поганому стані, адже кілька разів їм довелось повертатись у порт через пошкодження двигуна.

Однак вранці, 7 червня туристичний катер врізався об риф та відразу почав тонути. Місцеві екстрені служби не реагували на повідомлення про поломку, а врятував туристів інший човен, який пропливав недалеко і зміг дістатись місця аварії за 15 хвилин.

Наразі ймовірною причиною аварії стало те, що під час зіткнення з рифом капітан човна спав, а катером керувала недосвідчена особа без дозволу.

Польські туристи, які перебували на човні заявили, що на їх думку єгипетський екіпаж не був навчений рятувальним операціям. Він не спустив рятувальні шлюпки, а в деяких каютах були відсутні рятувальні жилети. З 26 туристів дев'ять людей втратили все, включно з паспортами. Одна людина зламала палець на нозі та була доставлена в лікарню, інших відправили в готель.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Єгипті акула напала на російського туриста та вбила його. Інші туристи зняли на відео інцидент з атакою акули та загибеллю росіянина у Червоному морі поблизу міста Хургада.

Також "Коментарі" писали, що прикордонна служба Польщі зафіксувала напад на свого прикордонника з боку білоруських нелегалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини