Головна Новини Суспільство події Акула вбила росіянина в Єгипті: туристи зафіксували момент нападу
commentss НОВИНИ Всі новини

Акула вбила росіянина в Єгипті: туристи зафіксували момент нападу

Російський турист плавав у Чорному морі та став жертвою акули.

9 червня 2023, 13:00 comments2628
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Туристи, які відвідували на популярному єгипетському курорті Хургада, що розташований поблизу Червоного моря, побачили людину на яку напала акула. Загиблим виявився росіянином, який деякий час проживає в Єгипті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Daily Mail.

Акула вбила росіянина в Єгипті: туристи зафіксували момент нападу

Акула вбила росіянина в Єгипті. Фото з відкритих джерел

Інцидент з вбивством 23-річного росіянина стався на єгипетському пляжі біля готелю Dream Beach Hotel. Туристи, які були поблизу у човнах та на березі спостерігали, як акула поранила росіянина, а потім вбила його. ЗМІ повідомляють, що у воді була і дівчині загиблого, однак їй вдалось втекти.

На опублікованому відео можна побачити чоловіка, який знаходиться у морі та кричить, через наближення акули до нього. Згодом акула кілька разів атакує росіянина та затягує його під воду.

Хургада та Шарм-ель-Шейх є одні з найпопулярніших курортів для росіян у Єгипті. Щороку мільйони туристів відвідують єгипетське узбережжя Червоного моря. За останні 30 років поблизу Єгипту сталося 29 нападів акул, дев’ять із яких закінчилися смертельно. Загалом у 2022 році в усьому світі було 97 нападів акул на людей, 11 з яких були смертельними.

Акула, яка атакувала росіянина за кілька годин була зловлена та вбита. У всьому світі щорічно вбивають близько 100 мільйонів акул. Таким чином за останні 40 років популяції деяких видів акул скоротились на 95%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії сталось масове отруєння. Зафіксовано, що причиною десятків смертельних випадків став сидр від місцевого виробника.

Також "Коментарі" писали, що український борщ майже вбив росіянина в Москві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини