Головна Новини Суспільство події Нова петиція: у Києві вимагають поставити пам'ятник акулі, яка з'їла росіянина
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова петиція: у Києві вимагають поставити пам'ятник акулі, яка з'їла росіянина

У Києві створили петицію з проханням поставити пам'ятник-фонтан єгипетській акулі.

15 червня 2023, 11:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українець Мирослав Латик створив петицію зі зверненням до міської ради Києва щодо встановлення пам'ятника-фонтана акулі, яка вбила російського туриста в Єгипті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Київської міської ради.

Нова петиція: у Києві вимагають поставити пам'ятник акулі, яка з'їла росіянина

Акула. Фото з відкритих джерел

12 червня на сайті Київської міської ради у розділі електронних петицій з'явилось звернення від Мирослава Латика, який просить створити фонтан-пам'ятник у вигляді акули на одній з київських площ або в зоні набережної лінії міста. Автор петиції вважає, що мистецький експонат нестиме кілька важливих функцій в українському просторі.

"Тема пам’ятного знаку є — увіковічення акули-борця з росіянами, що матиме культурну, історичну та ідеологічну цінність для міста та країни", — пояснює своє звернення Мирослав Латик.

За перші три дні петиція набрала понад 2500 підписів з 6 тис. необхідних для того, аби потрапити на розгляд до Київської міської ради. Станом на 15 червня до закінчення часу активності петиції є 57 днів.

Нагадаймо, що 8 червня поблизу курортного міста Хургада російського туриста вбила акула. На відео помітно, як 23-річний росіянин плаває у морі, однак невдовзі його кілька разів атакувала акула та потягнула на дно. Невдовзі місцеві рибалки спіймали акулу та вбили її.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Арестович критикує українців прирівнявши їх до росіян через смерть туриста з РФ у Єгипті. Через це українські лідери суспільної думки розкритикували Арестовича. Однак були і ті, хто просив припинити глузувати зі смерті росіянина.

Також "Коментарі" писали про американського рибалку, який зафіксував на камеру, як він ловить акулу, однак в якийсь момент її проковтнула інша риба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини