Головна Новини Суспільство неймовірно Рибалка шокований: він спіймав акулу, але її проковтнула велика риба (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Рибалка шокований: він спіймав акулу, але її проковтнула велика риба (ВІДЕО)

Американський рибалка зафіксував на камеру, як він ловить акулу, однак в якийсь момент її проковтнула інша риба.

14 червня 2023, 19:55 comments1467
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Капітан Джон Броссард був шокований, коли величезна риба проковтнула його акулу, яку він нещодавно спіймав на спінінг та намагався витягнути. Відповідне відео зафіксували його колеги, які перебували з ним на човні. 

Рибалка шокований: він спіймав акулу, але її проковтнула велика риба (ВІДЕО)

Гігантська риба групер-голіаф. Фото з відкритих джерел

Американський рибалка Джон Броссард взяв корабель та кількох друзів, щоб вийти в затоку Гудленд та наловити акул. Коли йому вдалось підчепити гачком чорноносу акулу та тримати її у воді, щоб знесилити, Броссард помітив три великі коричневі тіні, що плавали поблизу його човна.

Невдовзі він зрозумів, що це був групер-голіаф або атлантичний голіаф (лат. Epinephelus itajara). Риба підпливла до його акули та проковтнула її зірвавши волосінь, за яку рибалка тримав свою здобич. Відео з інцидентом можна переглянути нижче:

"Ми просто думали: "Вау, неймовірно! Щось збирається з’їсти акулу, і воно більше за акулу". Ми були дуже здивовані. По суті, воно з’їло акулу", — розповів Броссард.

Велику морську рибу рибалка оцінив у 220 кг. Попри це атлантичний голіаф може виростати майже до трьох метрів та важити близько 600 кг. Це один з небагатьох видів риб, які, окрім акул, можуть безпосередньо загрожувати людині, яка знаходиться у воді. Проте їх основна їжа — молюски, ракоподібні та риба. Мешкає групер-голіаф в Атлантичному океані біля берегів Америки, Європи та Африки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американець спіймав унікальну рибу з "людськими зубами". 

Також "Коментарі" писав про професійного італійського рибалку, який спіймав рекордного за розмірами сома. Чоловік розповів, як кілька годин боровся з гігантською рибою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини