Головна Новини Суспільство Кримінал З’явилось фото підозрюваного у вбивстві Фаріон та відео з затриманням
commentss НОВИНИ Всі новини

З’явилось фото підозрюваного у вбивстві Фаріон та відео з затриманням

В мережу потрапило фото підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон та відео з його затриманням.

25 липня 2024, 16:18
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент Володимир Зеленський повідомив про затримання в Дніпрі 18-річного підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон. В мережу потрапили відео з затриманням та фотографії людини, яку підозрюють у вбивстві української мовознавиці.

З’явилось фото підозрюваного у вбивстві Фаріон та відео з затриманням

Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський заявив, що міністр внутрішніх справ Ігор Клименко доповів про затримання в Дніпрі підозрюваного у скоєнні вбивства Ірини Фаріон. За його словами, операція з затриманням підозрюваного була складною з залученням сотні фахівців поліції, СБУ та інших служб.

В мережу потрапили фотографії підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон, а також відео з місця затримання у Дніпрі.

Наразі слідство з'ясувало, що затриманий виявився 18-річний мешканець Дніпра, якому керівництво Львівської обласної прокуратури готує повідомлення про підозру в умисному вбивстві та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Також відомо, що можливий вбивця Фаріон під час підготовки злочину орендував щонайменше три квартири у Львові.

Поліція встановлю мотиви та обставини вбивства Ірини Фаріон. Одна з головних версій слідства, що це було замовне вбивство з Росії.

Нагадаємо, що Ірину Фаріон вбили пострілом у голову 19 липня у Львові. Українська мовознавиця померла у лікарні після спроб лікарів врятувати її життя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Зеленського заявили про "російський слід" у справі про вбивство Фаріон.

Також "Коментарі" писали, що в ВО "Свобода" оголосила фінансову винагороду у розмірі 10 тис. доларів за будь-яку інформацію про вбивцю Ірини Фаріон. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини