Головна Новини Суспільство події ВО "Свобода" оголосило винагороду: готові платити за будь-яку інформацію про вбивцю Фаріон
commentss НОВИНИ Всі новини

ВО "Свобода" оголосило винагороду: готові платити за будь-яку інформацію про вбивцю Фаріон

10 тис. доларів винагороди пропонують за інформацію про вбивцю мовознавиці Ірини Фаріон.

22 липня 2024, 09:27
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" пропонує фінансову винагороду за будь-яку інформацію, яка буде сприяти затримці вбивці української мовознавиці Ірини Фаріон. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву політичної партії "Свобода".

ВО "Свобода" оголосило винагороду: готові платити за будь-яку інформацію про вбивцю Фаріон

Українська мовознавиця Ірина Фаріон. Фото з відкритих джерел

ВО "Свобода" повідомила, що готова фінансово винагородити людину за інформацію, яка допоможе знайти вбивцю Фаріон.

"Товариство! Найперше нині ми зацікавлені у тому, аби знайти виконавця злочину — вбивства Ірини Фаріон. За будь-яку інформацію, яка допоможе правоохоронцям знайти нападника, чи його нинішнє місце перебування — гарантовано фінансову винагороду!", — йдеться у заяві політичної партії.

Наталія Ющук повідомила, що за інформацію про вбивцю Ірини Фаріон американське відділення "Свободи" пропонує винагороду у розмірі 10 тис. доларів

Політична сила, до якої належала українська мовознавиця вказує, що гарантує анонімність у випадку надання інформації та просить усіх звертатись на їх електронну адресу: [email protected]

Нагадаємо, що Ірину Фаріон було вбито 19 липня пострілом у голову. На похорони мовознавиці у Львові прийшли тисячі людей. Поліція не знайшла вбивцю Фаріон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліція оголосила у розшук підозрюваного у вбивстві Фаріон та дала його детальний опис з фотографіями.

Також "Коментарі" писали про те, що представник Зеленського Сергій Лещенко назвав, хто міг стояти за вбивством Ірини Фаріон. За його словами, це Росія, яка також вбила інших українських активістів, журналістів та політичних діячів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини