Головна Новини Суспільство Кримінал З’явились нові деталі обшуків у нардепа Тищенка
commentss НОВИНИ Всі новини

З’явились нові деталі обшуків у нардепа Тищенка

Народний депутат Микола Тищенко розбив свій телефон під час обшуків. У його квартирі були знайдені пачки з грошима.

25 червня 2024, 12:10 comments2388
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

25 червня працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) прийшли до народного депутата Миколи Тищенка з підозрою від генпрокурора. Також правоохоронці здійснили обшук квартири нардепа, де виявили сумку з грошима.

З’явились нові деталі обшуків у нардепа Тищенка

Обшуки в квартирі Миколи Тищенка. Фото: ДБР

За матеріалами слідства ДБР генеральний прокурор України Андрій Костін оголосив підозру Миколі Тищенку через інцидент у Дніпрі, коли охоронці нардепа незаконно позбавили волі колишнього військово службовця.

Під час вручення підозри правоохоронці провели обшук квартири народного депутата. На фотографіях опублікованих Державним бюро розслідувань Миколі Тищенку вручають підозру, а також зафіксовано елітний годинник та пачки грошей у доларах та євро.

Крім того, в мережу потрапило відео, де народний обранець на вимогу представника правоохоронних органів не називає свого імені, однак зазначає, що не відмовляється від нього. Саме в цей момент Микола Тищенко розбив свій телефон об стіл, ймовірно щоб не віддавати пристрій як речовий доказ.


В Офісі Генпрокурора повідомили, що погодили клопотання щодо обрання Тищенку запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, що Микола Тищенко потрапив у черговий скандал. Цього разу проти нардепа відкрили справу через охоронців, які перебували у камуфляжній формі та напали на колишнього українського військового. За версією слідства, група осіб за вказівкою нардепа протиправно позбавила волі колишнього військовослужбовця ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній міністр соціальної політики Павло Розенко назвав обшуки у Тищенка піар-акцією влади, а сам народний депутат, за його словами, уникне серйозного покарання.

Також "Коментарі" писали, що Тищенко назвав депутатів Верховної Ради "героями". За його словами, вони усі продовжують працювати попри сирену повітряної тривоги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини