Головна Новини Суспільство Скандали Екс-міністр упевнений, що Тищенку не загрожує серйозне покарання
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-міністр упевнений, що Тищенку не загрожує серйозне покарання

Народному депутату Тищенку пред'явлено звинувачення у незаконному утриманні

25 червня 2024, 11:31
Поділіться публікацією:

У центрі нового політичного скандалу в Україні опинився народний депутат Микола Тищенко, якому було офіційно оголошено підозру у незаконному позбавленні волі колишнього військовослужбовця ЗСУ у Дніпрі.

Екс-міністр упевнений, що Тищенку не загрожує серйозне покарання

екс-міністр про майбутнє Тищенка після звинувачень

За даними слідства, 20 червня група осіб за його вказівкою затримала екс-військового, утримувала його та заподіяла тілесні ушкодження. Прокуратура запропонувала суду обмежити волю Тищенка, помістивши його під цілодобовий домашній арешт.

Скандал викликав реакцію громадськості та політиків. Колишній міністр соціальної політики Павло Розенко висловився про ситуацію як про піар-акцію, припускаючи, що Тищенко швидше за все уникне серйозного покарання, завдяки своєму статусу та попереднім деклараціям про доходи та активи.

“Не поділяю всієї цієї "щенячої радості" від чергової піар-акції "фото з обшуку — вручення підозри"! Вся Коліна готівка, люксовий годинник — раніше задекларований і буде швидко (але дуже тихо) повернуто їхньому власнику; Статті про "незаконне збагачення", "зловживання владою", корупційних статей у підозрі немає; Підозра у "незаконному утриманні та позбавленні волі" виглядає просто смішно. Буде що кілька днів розповідати і показувати "електорату" по Єдиному нацтелемарафону, про "героїчну боротьбу з корупцією". І народ задоволений, і Колі буде все гаразд”, — написав Павло Розенко

Нагадаємо, що люди у соціальних мережах активно обговорюють видимі зміни у зовнішності відомого ресторатора та народного депутата Миколи Тищенка. Користувачі запідозрили нардепа у використанні “уколів краси”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини