Головна Новини Суспільство Кримінал Генпрокурор повідомив про підозру скандальному народному депутату
commentss НОВИНИ Всі новини

Генпрокурор повідомив про підозру скандальному народному депутату

Народний депутат Микола Тищенко отримав підозру від Генпрокурора за інцидент в Дніпрі.

25 червня 2024, 09:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генеральний прокурор оголосив про підозру чинному народному депутату Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі людини вчинене за попередньою змовою групою осіб. 

Генпрокурор повідомив про підозру скандальному народному депутату

Народний депутат Микола Тищенко. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань 20 червня у Дніпрі група осіб за наказом народного депутата Миколи Тищенка протиправно затримали колишнього військовослужбовця ЗСУ та завдали йому тілесних ушкоджень. 

За даними слідства, це було здійснено з попередньою змовою групою осіб, які використали для своєї діяльності фізичну силу та спецзасоби. За цими матеріалами Генпрокуратура оголосила підозру Тищенку.

"За матеріалами ДБР Генеральний прокурор України повідомив про підозру чинному народному депутату України Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі", — йдеться в повідомленні ДБР.

Нагадаємо, що 20 червня між охороною Миколи Тищенка та колишнім військовим  Дмитром Павловим стався конфлікт. Згодом в мережу потрапило відео інциденту, де зафіксовано сварку, побиття та одягання наручників на військового. Народний депутат звинуватив Павлова у перешкоджанні слідчим діям щодо ботоферм з якими нібито приїхав боротися до Дніпра Микола Тищенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в мережі висміяли нардепа Миколу Тищенка, який нібито скористався косметичними процедурами введення ботоксу.

Також "Коментарі" писали про опитування, яке показало, що майже 60% українців хочуть, щоб Микола Тищенко склав свій депутатський мандат. Проти здачі мандата депутата виступили близько 2% опитаних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини