Головна Новини Суспільство Війна з Росією Микола Тищенко назвав нардепів "героями": яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Микола Тищенко назвав нардепів "героями": яка причина

Але українці у Мережі не оцінили заяви Тищенка

15 січня 2024, 20:57
Поділіться публікацією:

Представник українського парламенту  Микола Тищенко, який  прославився   власними неординарними вчинками, втрапив в нову  скандальну історію. На цей раз Тищенко  відзначивсь   своїми словами  про героїв-народних депутатів, що обурило звичайних українців.

Микола Тищенко назвав нардепів "героями": яка причина

Микола Тищенко (фото із відкритих джерел)

Зокрема, даючи одне  зі своїх  інтерв’ю, нардеп Тищенко  висловивсь, що український Парламент – "це героїчні люди". При цьому, вони ризикують життями заради законів.

"Коли сирена — ніхто не спускається в укриття, всі продовжують працювати, тому що розуміють, наскільки важливими є ці законопроекти", — розповів  народний депутат.

Це висловлювання Миколи Тищенка миттєво розлетілось  мережею та викликало цілком  неоднозначну реакцію  співгромадян. Велика кількість українців, м’яко  стверджуючи, не погоджується на   порівняння  нардепів  зі справжніми героями.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Тищенко оскандалився новою заявою про відсутність демократіїУкраїнський нардеп  Микола Тищенко, що прославивсь власними  неординарними  поступками, втрапив у нову скандальну історію. На цей раз  народний обранець відзначивсь своїм коментарем  щодо демократії. 

При цьому, ще раніше  його колега по парламенту  від "Слуги народу" Георгій Мазурашу на  власній сторінці в соціальних мережах оприлюднив  запитання, чи можливий рух до демократії, коли влада ставиться до громадян, "як до рабів". При цьому,  Мазурашу обмежив список  користувачів, які можуть  коментувати цей допис. Свій коментар щодо цього запитання  лишив  Микола Тищенко. Він  пише, що "демократії не існує — це міф". Відповідаючи колезі, Георгій  Мазурашу зазначає, що не зовсім погоджується з такою тезою.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини