Головна Новини Суспільство Кримінал Вбивство 16-річної дівчинки в Кіровоградській області: з'явилися моторошні подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство 16-річної дівчинки в Кіровоградській області: з'явилися моторошні подробиці (ВІДЕО)

Родичі загиблої розповіли про день зникнення Вікторії та про її пошуки

21 серпня 2021, 14:15 comments2342
Поділіться публікацією:








Вбивство 16-річної дівчинки в Кіровоградській області: з'явилися моторошні подробиці (ВІДЕО)

Подробиці вбивства Вікторії Макаренко. Фото: ГУНП

Страшна трагедія сколихнула Кіровоградщину і не залишила байдужим навіть тих, хто особисто не був знайомий із 16-річною Вікторією, яку безжально вбили та кинули її тіло у покинутий колодязь.

Нагадуємо, що в селі Кетрисанівка Кропивницького району в ніч із 14 на 15 серпня безвісти зникла 16-річна Вікторія Макаренко. Дівчинка лягла спати в одній кімнаті зі своєю зведеною сестрою. Незабаром її родичка прокинулася і зрозуміла, що Вікторії на ліжку немає. З того моменту почалися пошуки неповнолітньої. Через три дні її труп знайшли в покинутому колодязі у тому ж селі. На тілі було видно явні сліди насильницької смерті.

На цей момент стали відомі деякі подробиці цієї справи. Родичі загиблої також прокоментували те, що трапилося. А в поліції тим часом заявили, що був затриманий перший підозрюваний. Про це повідомляється в сюжеті "Свідок" на НТН.

Телеканалу родичі Вікторії розповіли, напередодні зникнення Вікторія гуляла зі своєю компанією в сусідньому дворі. Потім прийшла додому і в 11 годин вечора лягла спати. За словами батька вбитої, в ту ніч дівчині хтось дзвонив і вона вийшла до когось. Однак до кого саме — поки невідомо. Більше додому після цього Вікторія не повернулася.

Мачуха загиблої зазначила, що напередодні трагедії дівчинка розповідала їй про те, що в їх компанії є хлопець на ім'я Влад, який буквально не дає їй проходу.

"Дочка розповідала, що вона зустрічалася з Владиком до тих пір, поки він не почав її домагатися. Після цього вона заблокувала його всюди", — говорить жінка.

У поліції зазначають, що тіло Вікторії знайшли приблизно у 50 метрах від будинку того самого Влада. 16-річного хлопця затримали. Однак родичі Влада твердять, що він не міг скоїти вбивство. Бабуся затриманого розповіла, що внук і Вікторія разом відпочивали в одній компанії напередодні її зникнення, а куди вона пропала після цього Влад не знає. В сльозах і з тремтячим голосом жінка ледве промовляє, що її онук хороший і спокійний хлопець і ніколи нікому не робив нічого поганого.

У селі зазначають, що шоковані жорстокістю молоді. Деякі кажуть, що в цій ситуації допоможе тільки самосуд.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що на Волині жінка замовила вбивство колишнього чоловіка, щоб не повертати кредит банку. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що під Житомиром втекла засуджена за вбивство. Жінка була засуджена до 12 років за співучасть у вбивстві своєї невістки. Детальніше читайте в нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини