Головна Новини Суспільство події На Волині жінка замовила вбивство колишнього чоловіка, щоб не повертати кредит банку
commentss НОВИНИ Всі новини

На Волині жінка замовила вбивство колишнього чоловіка, щоб не повертати кредит банку

Жінка набрала багато кредитів на ім'я чоловіка

7 серпня 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

У Волинській області жінка вирішили вбити свого колишнього чоловіка, щоб не плати кредит банку, який вона оформила на його ім'я. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

На Волині жінка замовила вбивство колишнього чоловіка, щоб не повертати кредит банку

Щоб не віддавати, кредит жінка найняла кілера (фото з відкритих джерел)

Вбивці вона пропонувала гонорар в розмірі 10 тисяч гривень.

Правоохоронці з'ясували, що 36-річна жінка, використовуючи документи свого чоловіка, оформила на його чимало кредитів загальною сумою 200 тисяч гривень.

Але поліцейським вдалося врятувати чоловіка і запобігти його вбивству. Вони інсценували злочин і зловили замовницю "на гарячому" під час зустрічі з "ймовірним" кілером біля одного з сіл Володимир-Волинського району.

Жінку заарештували, їй вже повідомили підозру в організації замаху на замовне вбивство. Якщо її провину доведуть, то зловмисниця може провести за ґратами кілька років. Саме таку санкцію передбачає ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 27, п. 11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що на Волині чоловіка поховали в мішку без діагностування COVID-19. У Луцькій районній лікарні пацієнт помер від інсульту, проте причиною смерті назвали коронавірус.

За словами дружини померлого, у її 63-річного чоловіка стався інсульт, а через два дні їй повідомили страшну новину про його смерть. Однак найбільше жінка була здивована тим, що причиною смерті став COVID-19, адже ніяких тестів на визначення захворювання її чоловікові не робили. Як стверджують родичі, у зв'язку з цим діагнозом було неможливо провести звичайний похоронний обряд і нормально попрощатися з рідною людиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/dsi_npu/785
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини