Головна Новини Суспільство події Як інсульт перетворився на коронавірус: на Волині чоловіка поховали в мішку без діагностування COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Як інсульт перетворився на коронавірус: на Волині чоловіка поховали в мішку без діагностування COVID-19

Родичі загиблого навіть не змогли з ним попрощатися з ним

18 листопада 2020, 16:37
Поділіться публікацією:

У Луцькій районній лікарні від інсульту помер чоловік, проте причиною смерті оголосили коронавірус. Про це повідомляє ТСН.

Як інсульт перетворився на коронавірус: на Волині чоловіка поховали в мішку без діагностування COVID-19

ФОТО: З відкритих джерел

За словами дружини померлого, у її 63-річного чоловіка стався інсульт, а через два дні їй повідомили страшну новину про його смерть.  Однак, найбільше жінка була здивована тим, що  причиною смерті став COVID-19, адже ніяких тестів на визначення захворювання її чоловікові не робили.

Як стверджують родичі, у зв'язку з цим діагнозом було неможливо провести звичайний похоронний обряд і нормально попрощатися з рідною людиною. Чоловіка ховали в мішку люди в захисних костюмах, які вони потім вони як сміття викинули в яму. До гробу не підпустити близьких людей, а також священослужителя, який повинен був відспівувати померлого.

"Ми не знаємо, що йде першим — COVID-19, чи інсульт, який розвивається, як ускладнення від COVID-19", — прокоментував директор Луцької центральної районної лікарні Сергій Коновал.

Тому жителя Волині поховали без підтвердженого діагнозу, однак з підозрою на коронавірус.

 Раніше "Коментарі" повідомляли, чого очікувати взимку від коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини