Головна Новини Суспільство події Допомогла брату задушити дружину: під Житомиром втекла засуджена за вбивство
commentss НОВИНИ Всі новини

Допомогла брату задушити дружину: під Житомиром втекла засуджена за вбивство

Вбивство 30-річної мешканки Бердичева Юлії Козак сталося в січні 2018 року

13 серпня 2021, 04:27
Поділіться публікацією:

Бердичівський районний відділ Нацполіції в Житомирській області розшукує 35-річну Світлану Кустовецька, засуджену до 12 років за співучасть у вбивстві своєї невістки, яку, як довело слідство вони били й душили на очах у дитини. Про це повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

Допомогла брату задушити дружину: під Житомиром втекла засуджена за вбивство

Світлана Кустовецька, фото з відкритих джерел

"Розшукується Кустовецька Світлана Володимирівна, 27.07.1986 р.н., засуджена до позбавлення волі за умисне вбивство та ухиляється від відбування покарання", — йдеться у повідомленні.

Вбивство 30-річної мешканки Бердичева Юлії Козак сталося в січні 2018 року. За інформацією поліції, причиною її загибелі стала асфіксія. Тоді за підозрою в її вбивстві затримали чоловіка Святослава. А в співучасті звинуватили його сестру Світлану Кустовецька. Місцеві ЗМІ писали, що, за словами сестри Юлії Козак, вбивство відбувалося на очах малолітнього сина жертви і її чоловіка. Вона розповіла, що сестра батька била матір дитини кулаком по горлу, також бив і душив її батько.

Убили Юлію нібито через гроші, які постійно пересилав дідусь, який живе за кордоном. 7-річний хлопчик став єдиним свідком вбивства, він і вказав на убивць.

Суд першої інстанції в кінці минулого року засудив до 10 років за це вбивство тільки чоловіка загиблої Святослава, але 29 липня 2021 року Апеляційний суд присудив по 12 років вже Святославу Козаку та Світлані Кустовецькій.

Нагадаємо, у Волинській області жінка вирішили вбити свого колишнього чоловіка, щоб не плати кредит банку, який вона оформила на його ім'я. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції. Вбивці вона пропонувала гонорар в розмірі 10 тисяч гривень. Правоохоронці з'ясували, що 36-річна жінка, використовуючи документи свого чоловіка, оформила на його чимало кредитів загальною сумою 200 тисяч гривень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини