Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Найманці Путіна обстріляли житловий сектор селища Травневе
commentss НОВИНИ Всі новини

Найманці Путіна обстріляли житловий сектор селища Травневе

Граната розірвалася у повітрі над містом

26 серпня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

На Донбасі напередодні, 25 серпня ввечері, найманці Путіна обстріляли житловий сектор населеного пункту Травневе. Постраждалих у результаті інциденту, на щастя, не було. Однак від вибуху повибивало вікна в приміщенні, ще одна граната розірвалась над містом. Про це повідомляє пресслужба Донецької обласної державної адміністрації.

Найманці Путіна обстріляли житловий сектор селища Травневе

Війна на Донбасі. Фото Донецької ОДА

У повідомленні йдеться, що бойовики здійснили два постріли з АГС-17 в сторону Травневого близько 18:40. Боєприпаси потрапили у двір за адресою вул. Центральна, б. № 4.

"Через вибух гранати від АГС-17 частково пошкоджено скло у двох вікнах будівлі. Друга граната розірвалася в повітрі над містом, порослим кущами. Боєприпасів, що не вибухнули, не виявлено", — зазначають у повідомленні.

Найманці Путіна обстріляли житловий сектор селища Травневе - фото 2
Найманці Путіна обстріляли житловий сектор селища Травневе - фото 3
Найманці Путіна обстріляли житловий сектор селища Травневе - фото 4

На місце події терміново виїхали правоохоронці та представники місії ОБСЄ для з'ясування усіх обставин.

Як раніше інформував портал "Коментарі", на Донбасі в результаті обстрілу села окупантами загинув мирний жительУ Донецькій області в результаті обстрілу окупантами загинув 86-річний житель села Новоселівка Друга.

Також видання "Коментарі" інформувало, що прихвосні Путіна на Донбасі відпрацьовують наступ танків і артилерії. Армія Путіна підтримує в бойовій готовності російські окупаційні війська на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях. Крім того, в з'єднаннях і частинах терористів тривали заходи бойового злагодження артилерійських і мінометних підрозділів з проведенням практичної стрільби.

Нагадаємо, експерт дав прогноз по "донбаському" кейсу на серпень. Юрій Подорожний вважає, що серпень для нашої країни стане надскладним періодом щодо "донбаського" кейса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини