Головна Новини Суспільство події На Донбасі в результаті обстрілу села окупантами загинув мирний житель
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі в результаті обстрілу села окупантами загинув мирний житель

Трагедія трапилася в селі Новоселівка

11 серпня 2021, 18:20
Поділіться публікацією:

У Донецькій області в результаті обстрілу окупантами загинув 86-річний житель села Новоселівка Друга. Про це в Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

На Донбасі в результаті обстрілу села окупантами загинув мирний житель

Війна на Донбасі, фото з відкритих джерел

"Трагічна звістка з села Новоселівка Друга Очеретинський громади: в результаті ворожого обстрілу загинув літній чоловік, місцевий житель 1935 року народження", — написав глава області.

На місце події терміново виїхали правоохоронці для з'ясування всіх обставин.
На Донбасі в результаті обстрілу села окупантами загинув мирний житель - фото 2

За минулу добу, 10 серпня, на Донбасі зафіксували 16 порушень режиму припинення вогню. На Приазов'ї, бойовики Путіна тричі обстріляли позиції українських захисників, застосовуючи артилерійські системи калібру 122-мм, міномети 82-го калібру і стрілецьку зброю. Також з артилерійських систем калібру 122-мм і мінометів 82-го калібру російські найманці здійснювали обстріл населеного пункту Водяне, зруйнувавши будинки місцевих жителів.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", прихвосні Путіна на Донбасі відпрацьовують наступ танків і артилерії. Армія Путіна підтримує в бойовій готовності російські окупаційні війська на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях. Крім того, в з'єднаннях і частинах терористів тривали заходи бойового злагодження артилерійських і мінометних підрозділів з проведенням практичної стрільби.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", експерт дав прогноз по Донбаському кейсу на серпень . Юрій Подорожний вважає, що серпень для нашої країни стане надскладним періодом щодо донбаського кейса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини