Головна Новини Суспільство події Жорстоке вбивство поліцейського в Чернігові: відомі нові подробиці про підлітків-вбивць
commentss НОВИНИ Всі новини

Жорстоке вбивство поліцейського в Чернігові: відомі нові подробиці про підлітків-вбивць

2 жовтня молоді люди жорстоко побили двох поліцейських, один з яких загинув

13 жовтня 2021, 23:05 comments1574
Поділіться публікацією:

Чотирьом мешканцям міста Чернігова, які є тепер підозрюваними у вбивстві поліціянта, вручено повідомлення про нову підозру. Про це 13 жовтня інформує  Чернігівська обласна прокуратура.

Жорстоке вбивство поліцейського в Чернігові: відомі нові подробиці про підлітків-вбивць

Раніше чотирьом особам вже інкримінували умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб (фото МВС)

 Слідство підозрює міських підлітків в незакінченому замаху на вбивство двох осіб за попередньою змовою групою осіб, це -ч. 3 ст. 15 п. 1, п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України.

За інформацією наглядової  прокурорської установи, в ту ніч з 1 на 2 жовтня сталась сварка між двома поліціянтами, які не працювали, бо знаходились у відпустці, і компанією молоді, троє  з яких були неповнолітніми. Сварка закінчилась бійкою, копи отримали тілесні ушкодження. Саме від них один поліціянт помер просто на вулиці, а другого госпіталізували.

 Важливо, що попередньо чотирьох хлопців вже звинувачували в навмисному вбивстві, яке було  вчинене за попередньою змовою групою осіб — п. 12. ч. 2 ст. 115 КК України.

Вбивство поліцейського у Чернігові, що відомо:

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в обласному центрі Чернігівської області  відсторонили від виконання своїх службових обов’язків керівника патрульної поліції Андрія Думича та двох його замів на час, поки триватиме слідство, яке з’ясовує  обставини вбивства поліціянта.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у соцмережах з'явився відеоролик, знятий саме у той момент, коли натовп молоді напав на двох чернігівських поліцейських у Чернігові. Тут можна побачити кадри, коли сюди за викликом вже прибув патрульний екіпаж.

Раніше ми писали про те, що у Чернігові вбили поліцейськогоВ обласному центрі Чернігівщини, в районі, який носить назву Масани, невідомі зловмисники вбили працівника місцевої поліції.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

14 жовтня 2021, 17:08

Собаке собачья смерть! Эти ублюдки полицаи первыми начали нарываться и заслуженно понесли наказание! А опера это даже не люди!

Алекс

14 жовтня 2021, 03:54

А где НОВЫЕ подробности?


Новини