Головна Новини Суспільство події Вбивство поліцейського у Чернігові: з'явилися нові подробиці нападу хлопців на копів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство поліцейського у Чернігові: з'явилися нові подробиці нападу хлопців на копів (ВІДЕО)

Нове відео нападу хлопців на копів

5 жовтня 2021, 19:30 comments1643
Поділіться публікацією:

У соцмережах з'явився відеоролик, знятий саме у той момент, коли натовп молоді напав на двох чернігівських поліцейських. Тут можна побачити кадри, коли сюди за викликом вже прибув патрульний екіпаж.

Вбивство поліцейського у Чернігові: з'явилися нові подробиці нападу хлопців на копів (ВІДЕО)

Напад на поліцейських в Чернігові (фото з відкритих джерел)


На відео можна побачити й той момент, коли 30-річний чернігівський коп, що лежав на землі, встає і з'ясовує стосунки з місцевими нападниками, які завдали йому ударів.

Прибулих колег цей поліцейський зустрів не надто привітно, пересипаючи свої слова лайкою і заявивши, що він — їх колега.

Як повідомляв сайт "Коментарі", у Чернігові вбили поліцейського. В обласному центрі Чернігівщини на Масанах невідомі зловмисники вбили працівника місцевої поліції. Про цей інцидент повідомили журналісти, посилаючись на інформацію з власних джерел.


Вбивство сталося в ніч на початку місяця. Тіло молодої людини знайшли жителі міста, які поверталися додому. Неподалік вони побачили ще одного чоловіка, який втратив свідомість прямо на вулиці й теж виявився працівником чернігівської поліції. Городяни викликали медиків, які госпіталізували пораненого копа до медичного закладу. Зараз він знаходиться у відділенні реанімації. Чоловік у важкому стані, місцеві медики роблять все можливе, щоб врятувати йому життя.

Також працівники медіа повідомляють, що місцеві поліцейські затримали чотирьох громадян, яких підозрюють у скоєнні цього тяжкого злочину — посяганні на життя поліцейських. Представники поліції Чернігівській області поки цей нічний напад невідомих зловмисників на своїх колег не коментують.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини