Головна Новини Суспільство події У Чернігові вбили поліцейського: що відомо про злочин
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернігові вбили поліцейського: що відомо про злочин

Колега вбитого у реанімації

2 жовтня 2021, 18:35
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Чернігівщини, в районі, який носить назву Масани, невідомі зловмисники вбили працівника місцевої поліції. Про це повідомляє ЧЕline, посилаючись на інформацію з власних джерел.

У Чернігові вбили поліцейського: що відомо про злочин

У поліції не коментують новину ЗМІ. Фото: Сheline.com.ua

Вбивство сталося вночі з п'ятниці на суботу. Тіло молодого чоловіка, який був поліцейським, знайшли жителі міста, що поверталися додому. Неподалік вони побачили ще одного чоловіка, який втратив свідомість прямо на вулиці і теж виявився працівником чернігівської поліції. Городяни викликали медиків, які госпіталізували пораненого копа до медичного закладу. Зараз він знаходиться у відділенні реанімації.

Також працівники цього медіа повідомляють, що місцеві поліцейські затримали чотирьох громадян, яких підозрюють у скоєнні цього тяжкого злочину — посяганні на життя поліцейських.

Представники поліції Чернігівської області поки цей нічний напад невідомих зловмисників на своїх колег не коментують.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що у Чернігові пенсіонер хотів спалити себе на порозі газової компанії. Житель Чернігова самовільно вирішив провести акцію протесту біля будівлі місцевої компанії, яка займається продажем і постачанням газу. Якби не поліція, чернігівець здійснив би самоспалення.

Поліцейські виїхали в офіс газового управління, адже там чоловік розлив бензин і погрожував, що підпалить себе і будівлю компанії. Копи переконали пенсіонера не робити задуманого, відібрали у нього пляшку з бензином і сірники. Під час інциденту ніхто не постраждав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини