Головна Новини Суспільство події Відключили газ: у Чернігові пенсіонер хотів спалити себе на порозі газової компанії (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відключили газ: у Чернігові пенсіонер хотів спалити себе на порозі газової компанії (ФОТО)

Чоловік на кілька днів залишився без газу через відключення газопостачання у суміжному будинку

19 серпня 2021, 21:41
Поділіться публікацією:

Житель  міста Чернігова самовільно вирішив провести  акцію  протесту біля приміщення місцевої компанії, яка займається продажем та постачанням газу. Якби не поліція, чернігівчанин скоїв би самоспалення. Про це інформує пресслужба обласного управління Нацполіції Чернігівщини.

Відключили газ: у Чернігові пенсіонер хотів спалити себе на порозі газової компанії (ФОТО)

Поліцейським вдалося переконати його цього не робити (фото: Нацполіції)

 Поліціянти  цього дня виїхали  до офісу газового управління. Адже там чоловік старшого віку розлив бензин і погрожував, що підпалить себе та будинок компанії.

 Працівники патрульної поліції та слідчо-оперативної групи одного з районних поліцейських управлінь переконали пенсіонера не здійснювати задумане, відібрали в нього пляшку з бензином та сірники. Його життю та здоров’ю, персоналу і відвідувачам установи нічого не загрожує.

Відключили газ: у Чернігові пенсіонер хотів спалити себе на порозі газової компанії (ФОТО) - фото 2

 За словами правоохоронців, 61-річний житель міста кілька днів не мав газу у своєму помешканні через те, що припинили подачу палива в сусідній будинок.  Саме через це він  вирішив пустити "червоного півня" газовикам ще й себе підпалити. Алкоголю пенсіонер не вживав.

Це самоуправство працівники поліції кваліфікували як хуліганство, за яке старший чоловік буде нести відповідальність.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що у Києві батько підпалив шестирічну дитину після сварки з дружиною.Шестирічний хлопчик загинув під час пожежі в Києві. Ліжко, де спала дитина, підпалив його батько після сварки з дружиною. Підозрюваного вже затримали. Справжня трагедія розігралася напередодні ввечері в одній з багатоповерхівок столичного Виноградаря. Жертвою сімейної сварки стала 6-річна дитина. Під час конфлікту з дружиною 35-річний батько підпалив ліжко, де спав хлопчик, розповіли очевидці. В результаті він надихався диму і загинув. Кімната, де все сталося, вигоріла майже повністю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини