Головна Новини Суспільство події Вбивство поліцейського у Чернігові: керівництво поліції відсторонили від посад
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство поліцейського у Чернігові: керівництво поліції відсторонили від посад

ДБР розслідує справу за "залишення без допомоги особи в небезпечному стані"

7 жовтня 2021, 21:15
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Чернігівської області  відсторонили від виконання своїх службових обов’язків керівника патрульної поліції Андрія Думича та двох його замів на час, поки триватиме слідство, яке з’ясовує  обставини вбивства поліціянта. Про це інформує УНІАН, отримавши  інформацію від представника пресслужби патрульної поліції Чернігівщини Віталія Копистка.

Вбивство поліцейського у Чернігові: керівництво поліції відсторонили від посад

Уночі 2 жовтня в Чернігові група молодих людей побила поліцейських (фото з відкритих джерел)

За його словами, про це стало відомо сьогодні. Також пресофіцер повідомив, що нещодавно нових виконавців обов’язків керівників патрульної поліції представили працівникам  управління.

 Як складеться подальша службова кар’єра відсторонених начальників, буде проінформовано  після проведених розслідувань.

Разом  з тим,  Державне бюро досудових розслідувань вже веде за цим випадком слідство і  зробить висновок по його закінченні щодо діяльності  чи навпаки – бездіяльності патрульного поліцейського екіпажу, який виїжджав на місце злочину, де вбили їх колегу.

За  інформацією ДБР, кримінальне провадження порушене за ч. 3 ст. 135 Кримінального кодексу України. Це — завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває у небезпечному для життя стані та позбавлена можливості вжити заходи до самозбереження.

 Як пишуть чернігівські медіа, вночі, коли мало місце вбивство, охоронці торгового закладу та городяни п’ять разів телефонували за допомогою до патрульної поліції. Тричі патрульні групи виїжджали на виклик, але не змогли зупинити злочинні дії зловмисників.

Чернігівські правоохоронці все вище озвучене не коментують та не спростовують.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що вбивство поліцейського у Чернігові, з'явилися нові подробиці нападу хлопців на копів.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини