Головна Новини Суспільство події Ведуться бої: названо "найгарячіші" точки в Донецькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

Ведуться бої: названо "найгарячіші" точки в Донецькій області

У Донецькій області українські військовослужбовці продовжують тримати оборону: названі дві "найгарячіші" точки цього напрямку

28 лютого 2022, 12:00
Поділіться публікацією:

Російське вторгнення до України триває п'ятий день. Збройні Сили України тримають оборону у всіх напрямках. Згідно з інформацією, голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка у Facebook, "найгарячішими" точками в Донецькій області є Маріуполь та Волноваха.

Ведуться бої: названо "найгарячіші" точки в Донецькій області

Війна в Україні / Фото: instagram.com/sofiko_armani

За ці міста продовжуються бої. Російська армія масово обстрілювала Волноваху, руйнуючи приватні та багатоквартирні будинки, а також лікарні та об'єкти інфраструктури. Люди практично не виходять із підвалів. Сильні обстріли також були у Маріуполі, є жертви серед місцевого населення.

Павло Кириленко зазначив, що працює над наданням "зеленого коридору", щоб людям із Волновахи дозволили передати гуманітарну допомогу, медикаменти, а також продукти. Російські війська закликають припинити обстріл, щоб евакуювати жителів.

Нагадаємо, за інформацією державної адміністрації, російський військовий у Бердянську вистрілив у місцевого жителя, бо той не дав йому мобільного телефону для зв'язку з рідними.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що сьогодні вночі у місті Чернігів ракета потрапила до житлового будинку. Внаслідок цього виникла пожежа на двох нижніх поверхах будинку. Поки що про постраждалих немає жодної інформації.

Читайте також, що російські окупаційні війська продовжують зазнавати втрат у неоголошеній широкомасштабній війні проти України. Так, з 24 по 28 лютого ворог втратив приблизно 5300 військових. Крім втрат серед особового складу, Російська Федерація втрачає пристойну кількість військової техніки в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини