Головна Новини Суспільство події У Бердянську російський солдат застрелив чоловіка за відмову дати мобільний
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бердянську російський солдат застрелив чоловіка за відмову дати мобільний

У Бердянську росіяни цинічно стріляють мирних мешканців

28 лютого 2022, 11:09 comments1465
Поділіться публікацією:

Представник Ради оборони Запорізької області Іван Ареф‘єв розповів про цинічні вчинки окупантів на території області. За інформацією державної адміністрації, російський військовий вистрелив в місцевого мешканця, бо той не дав йому мобільний для зв'язку з рідними.

У Бердянську російський солдат застрелив чоловіка за відмову дати мобільний

Фото ілюстративне / Pixabay

"Військовослужбовець армії РФ застрелив чоловіка за те, що він не дав йому мобільний телефон щоб зателефонувати додому до РФ. Ось таким чином виконується так звана “військова операція” метою якої є “захист українців, жертв знущань та геноциду”. Доказами мародерств та їх грабіжницьких дій є відео з камер магазинів, заправках, з камер місцевих мешканців. Вони всі є у відкритому доступі в соцмережах. Від початку збройної агресії від рук окупанта в Україні вже загинуло 16 дітей. Українці та військові ЗСУ цього ніколи не пробачать владі РФ", — написав Ареф'єв.

Місцева влада повідомляє, що в Бердянську район окупований, розформовано відділ поліції. Українська влада не погодилася співпрацювати з окупантами. Наразі повідомляється про одного загиблого та пораненого. Громадський транспорт не працює.

Як повідомляв портал "Коментарі", Швеція надасть військову допомогу Україні. Міністерка закордонних справ Швеції Анна Лінде повідомила, що її країна направить Україні військову допомогу. Швеція передасть 5 000 одиниць протитанкової зброї, 5 000 шоломів, 5 000 щитів і 135 000 польових пайків, а ще 500 мільйонів шведських крон для Збройних сил України. Про це вона написала в Твітері.

У Бердянську російський солдат застрелив чоловіка за відмову дати мобільний - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини