Головна Новини Суспільство події Війна в Україні: ворог втратив уже понад 5000 військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: ворог втратив уже понад 5000 військових

У мережі оприлюднили сумарні орієнтовні втрати ворога під час війни в Україні

28 лютого 2022, 10:00 comments1162
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська продовжують зазнавати втрат у неоголошеній широкомасштабній війні проти України. Так, з 24 по 28 лютого ворог втратив приблизно 5300 військових. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляється на сторінці "Воїни України" у Twitter.

Війна в Україні: ворог втратив уже понад 5000 військових

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Крім втрат серед особового складу, Росія втрачає пристойну кількість військової техніки в Україні. Так за час війни Москва втратила 29 літаків, 29 вертольотів, 191 танк, 816 бойових броньованих машин, 74 гармати, 1 ЗРК "БУК", 21 РСЗВ "Град", 291 автомобіль, 60 цистерн, 3 безпілотники, 2 кораблі/катери, 5 засобів ППО.

Зазначимо, що ця інформація орієнтовна і може змінюватися, оскільки її досить складно отримувати після бою, адже командири насамперед зосереджуються на веденні бою. До того ж ситуація змінюється щогодини. Крім ЗСУ у містах ведуть бої загони тероборони, які можуть із невеликою затримкою передавати зведені дані.

Крім того, бої можуть затягнутися, отже, інформація надходить наприкінці дня, а то й наступного дня.

Також зазначимо, що ще донедавна Росія відмовлялася визнавати великі втрати у війні проти України. І лише після того, як у мережі почали з'являтися численні кадри знівечених тіл російських військових у Кремлі визнали, що деяких товаришів під час операції все ж таки довелося втратити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в перший день вторгнення бронетехніка російського агресора спокійно перетнула кордон України: експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чому так сталося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини