Головна Новини Суспільство події Війна в Україні: у житловий будинок у Чернігові вночі потрапила ракета (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Війна в Україні: у житловий будинок у Чернігові вночі потрапила ракета (ВІДЕО)

Цієї ночі боєприпаси потрапили в житловий дім, магазин та дитячий садок

28 лютого 2022, 10:18
Поділіться публікацією:

Війна в Україні: у житловий будинок у Чернігові вночі потрапила ракета (ВІДЕО)

У Чернігові у будинок влучила ракета

Сьогоднішньої ночі у місті Чернігів ракета потрапила до житлового будинку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Держспецзв'язку.

Так, за інформацією джерела, приблизно о 2:45 у центрі міста пролунав гучний звук. Як з'ясувалося, до житлового будинку потрапила ракета. Внаслідок цього виникла пожежа на двох нижніх поверхах будинку. Повідомляється, що поки що про постраждалих немає жодної інформації.

У пресслужбі ДСНС Чернігівської області розповіли, що попадання боєприпасу у фундамент, трапилося у будинку по вулиці Реміснича. На місце події виїжджали підрозділи ДСНС. Пожежу було повністю ліквідовано.

Крім того, рятувальники повідомили, що у ніч проти 28 лютого боєприпас потрапив у будівлю магазину на центральному ринку. Також було потрапляння боєприпасу до будівлі дитячого садка, що розташований на вулиці Ремісничій. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував читачів про те, що у мережі оприлюднили сумарні орієнтовні втрати ворога під час війни в Україні. Ворог  втратив уже понад 5000 військових. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що сьогодні можуть відбутися перші переговори з країною-агресором з початку повномасштабної війни проти України. Давид Арахамія заявив, що переговори підуть або в потрібному Україні напрямку, або як російський військовий корабель

Також видання "Коментарі" передавало, що у Києві орудують понад 400 найманців Кремля. Терористам пообіцяли "значний фінансовий бонус". Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини