Головна Новини Суспільство події У Києві орудують понад 400 найманців Кремля: яке у них завдання
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві орудують понад 400 найманців Кремля: яке у них завдання

Терористам пообіцяли "солідний фінансовий бонус"

28 лютого 2022, 08:37 comments1009
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", за інформацією рейтингового британського видання "The Times" до Києва прибуло близько 400 найманців ПВК "Вагнер". Їм поставлено цілком конкретне завдання – ліквідувати владу в Україні на чолі із президентом Володимиром Зеленським. Якщо мету буде виконано, тоді може розпочатися наступ російських військ по всіх напрямках, щоб взяти столицю України під повний контроль Російської Федерації.

У Києві орудують понад 400 найманців Кремля: яке у них завдання

Диверсанти. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що найманці з Африки прибули до столиці України понад місяць тому. Саме з того часу у Києві почали діяти диверсійні групи супротивника. За те, що найманцям пощастить прибрати президента України, а також уряд України диверсантам пообіцяли дуже хорошу фінансову мотивацію.

Дані спецзавдання "вагнерівців" потрапили на стіл українського уряду в суботу вранці. Влада України відреагувала досить оперативно – за кілька годин Київ оголосив 36-годинну комендантську годину. У столиці України спецслужби розпочали операцію із зачистки міста від російських диверсантів.

Київська влада вже попередила жителів столиці, що після того, як у Києві почне діяти комендантська година – кожен із киян може бути оголошений диверсантом, якщо з'явиться у громадському місці в той час, коли буде проводитись спецоперація. По диверсантах відкриватимуть вогонь на поразку. Кияни не повинні бути на вулицях після того, як почне діяти комендантська година.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський заявив Джонсону, що найближчі 24 години будуть для України вирішальними і країні потрібно вистояти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Григорий

28 лютого 2022, 09:13

Жестче надо действовать, жестче!


Новини