Головна Новини Суспільство події У Сумській області ЗСУ знищили 15 ворожих танків (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумській області ЗСУ знищили 15 ворожих танків (ФОТО)

Біля Глухова на Сумщині українські військові знешкодили колону ворожої техніки, застосувавши ПТРК "Javelin"

24 лютого 2022, 17:15 comments1820
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 24 лютого, Російська Федерація розпочала вторгнення на українські території та вдарила насамперед по військових об'єктах. Наразі загострення спостерігається у Сумській області, але ЗСУ дають відсіч та захищають територію.

У Сумській області ЗСУ знищили 15 ворожих танків (ФОТО)

На Сумщині ЗСУ спалили 15 танків РФ (фото з відкритих джерел)

На Facebook-сторінці Сухопутних військ ЗСУ з'явилася інформація, що в районі Глухова (Сумська область) українські військовослужбовці знищили 15 ворожих танків Т-72, застосувавши ПТРК "Javelin".

Очевидці повідомляють, що на танках – прапори Російської Федерації, а на нашивках військових – червоні зірки.

У Сумській області ЗСУ знищили 15 ворожих танків (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, українська армія почала застосовувати безпілотники, які виробляються в Туреччині. Завдяки застосуванню "Байрактарів" вдалося зупинити наступ танків ворога в районі Путивля (Сумська область). Також українська армія призупинила настання ворожих танків у районі Путивля. Все ще точать бої під Генічним, Скадовськом та Чаплінкою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що, за словами радника голови Офісу президента України Михайла Подоляка, є дві тактичні цілі Росії щодо захоплення української держави. Це — захопити частину наших територій і завдати удару керівництву України. Як зазначив Михайло Подоляк, те, що є зараз, – це спроба дестабілізації ситуації у великих містах.

Читайте також, що одним із ключових завдань для Росії є дестабілізувати ситуацію в містах-мільйонниках — Києві та Харкові. Підсумком військових дій Кремля є спроба поставити на чолі України маріонеткових лідерів, які повністю підзвітні Кремлю. Зміна влади в Україні допоможе Кремлю повернути країну до свого впливу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини