Головна Новини Суспільство події ЗСУ використовує турецькі "Байрактари": як Україна дає відсіч противникам (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ використовує турецькі "Байрактари": як Україна дає відсіч противникам (ВІДЕО)

Українські військові відбивають атаки російських окупантів

24 лютого 2022, 16:50 comments2794
Поділіться публікацією:

Українська армія почала застосовувати безпілотники, що виробляють у Туреччині. Завдяки застосуванню "Байрактарів" вдалося зупинити наступ танків ворога в районі Путивля. Про це повідомляють у Міноборони.

ЗСУ використовує турецькі "Байрактари": як Україна дає відсіч противникам (ВІДЕО)

Безпілотники знищили ворожу техніку (фото з відкритих джерел)

Також у Міністерстві оборони повідомили, що "Байрактари" використовують під час Чорноморської операції.

Ворог хотів перетнути кордон України на танках і на бронетехніці  у напрямку Рудня (Білорусь) – Виступовичі (Україна). Але під час наступу окупанти отримали втрати, зокрема, знищено 5 бронетранспортерів та автомобіль.

Також українська армія зупинила наступ ворожих танків в районі Путивля. Все ще точать бої під Генічеськом, Скадовськом та Чаплинкою.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ще одна група солдатів РФ була взята в полонРадник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook розповів про полон солдатів ЗС РФ. За його словами, важкі бої йдуть за Щастя та Станицю Луганську. Збройні сили РФ не раз намагалися форсувати річку та вклинитися в нашу лінію оборони. Але українські підрозділи оперативно реагують на обстановку та дають відсіч ворогові. Нині Щастя перебуває під повним контролем українських військових. У ході боїв ворог зазнав тяжких втрат у живій силі та техніці і відступив. У полон потрапили військовослужбовці збройних сил РФ. За словами високопосадовця наші війська дають гідну відсіч ворогу, який намагається прорвати лінію оборони. Відтак, українські бійці знову взяли в полон військових РФ. Військові продовжують захищати українську землю і давати відсіч окупантам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Евгений

25 лютого 2022, 10:18

Доброе утро, моя славная украинская армия! Спасибо тебе, что срываешь фашистские Blitzkrieg-планы! Звонок из Харькова мне подтвердил как это, так и то, что на их окружной вчера таки уничтожили несколько фашистских танков. Причем сделали это -- курсанты, необстрелянная молодежь! Принимай, Путлер-ленд, первых 200-ых! Горжусь своей страной! Спасибо, родная, что отстояла город Сумы. Спасибо за освобождение Гостомеля. Слава Украине!


Новини