Головна Новини Суспільство події Вторгнення російських військ: названі об'єкти, які атакують
commentss НОВИНИ Всі новини

Вторгнення російських військ: названі об'єкти, які атакують

Волонтер та екс-радник Міноборони Юрій Бірюков розповів, яка ситуація зараз у прикордонних з РФ областях України

24 лютого 2022, 07:44 comments4592
Поділіться публікацією:

Сьогодні зранку мережа переповнена інформацією про російське вторгнення в Україну. Повідомляється про спроби російських військ прорватися одразу через кілька ділянок кордону. Як передає видання "Коментарі", волонтер та екс-радник Міноборони Юрій Бірюков своїм повідомленням у Телеграм вніс трохи ясності, написавши про підтверджені факти, які отримав від військових.

Вторгнення російських військ: названі об'єкти, які атакують

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Юрій Бірюков зазначає, що інформація про те, що Росія завдала ударів по військових аеродромах Чугуєва, Краматорська, Озерного, Кульбакіно, Василькова дійсно відповідає дійсності.

Також війська РФ завдають ударів по базам зберігання та арсеналам.

Щодо інформації про те, що російський морський десант висадився в Одесі, то така інформація також не підтверджується. Є в мережі також інформація, що танкові колони, які вже помітні на в'їзді в такі міста, як Харків, Суми, Чернігів та навіть Київ. Насправді, поки що така інформація від військових не підтверджується.

При цьому волонтер звертає увагу на те, що все це, звичайно ж, не означає, що це не може бути в найближчому майбутньому, адже Росія відкрито розпочала атаку на Україну, але зараз це не підтверджують.

За словами Бірюкова, щільно обстрілюють українські позиції по лінії фронту, хоча тепер казати, що фронт лише на Донбасі неправильно, фронт тепер скрізь, відбувається обстріл із РСЗВ.

"Стріляють по знайомих бригадах — втрат немає, просто густий обстріл, але безглуздий", — написав Юрій Бірюков.

За його словами, українські ППО працюють як можуть і чим можуть. Багато "вибухів", які чули в різних містах – це пуски. Наші військові працюють. І на фронті також.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Данілов назвав питання номер один для Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини