Головна Новини Суспільство події В ОП розповіли про ключові міста, які хоче захопити Путін в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

В ОП розповіли про ключові міста, які хоче захопити Путін в Україні

Росія намагатиметься насамперед дестабілізувати ситуацію у Харкові та Києві

24 лютого 2022, 15:05 comments4555
Поділіться публікацією:

Одним із ключових завдань для Росії є дестабілізувати ситуацію у найбільших містах України — Києві та Харкові. Підсумком військових дій Кремля є спроба поставити на чолі України маріонеткових лідерів, які будуть повністю підзвітні Кремлю. Зміна влади в Україні допоможе Кремлю повернути країну до свого впливу. Про це повідомляє видання "Коментарі" з посиланням на брифінг радника голови Офісу президента Михайла Подоляка.

В ОП розповіли про ключові міста, які хоче захопити Путін в Україні

Михайло Подоляк. Фото: сайт Офісу президента

Радник голови ОП зазначає, що вже видно, що розрахунок Москви дуже простий – вони намагаються розхитати ситуацію всередині України, хочуть взяти під контроль два ключові міста країни – Київ і Харків. Росіяни хочуть, щоб самоусунулося вище керівництво країни, а населення охопила паніка. За будь-яку ціну Росії потрібно прибрати легітимне керівництво України та поставити на його місце своїх ставлеників, після чого підписати пакт про двосторонні відносини з Російською Федерацією.

Читайте також на порталі "Коментарі": 24 лютого російські війська атакували Україну одразу з трьох напрямків – з півночі, сходу та півдня. Також на Україну пішли атаки з повітря. Про це під час брифінгу заявив президент України Володимир Зеленський. Він заявив, що українська армія відбила більшість атак російських окупаційних військ.

Також глава держави звернувся до українців із закликом не піддаватися паніці та виявити почуття патріотизму, добровільно звертаючись у військкомати та записуючись у тероборону. Також Зеленський радить показати окупантам, що їм тут не раді, вивісивши синьо-жовті прапори на своїх будинках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ккк

24 лютого 2022, 17:49

на счет киева наглая ложь))) На счет арькова не скажу не знаю, но что у нас сцыливая и тупая власть это 100%


Новини