Головна Новини Суспільство події У Польщі з особливою жорстокістю вбили українця: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі з особливою жорстокістю вбили українця: подробиці

На даний момент пошуками зловмисників займаються місцеві правоохоронці, однак у них немає жодних "зачіпок".

30 грудня 2022, 00:25 comments3560
Поділіться публікацією:

У польському місті Острув-Мазовецька (Мазовецьке воєводство) у орендованій квартирі було виявлено труп українця із множинними проникаючими ножовими пораненнями.

У Польщі з особливою жорстокістю вбили українця: подробиці

Поліція Польщі/ Pixabay

Як виявилося, чоловік уже кілька років працював та проживав на території Польщі. Повідомляється, що тіло було дуже спотворене і понівечене, тобто чоловіка вбивали з особливою жорстокістю за допомогою холодної зброї.

На тілі 55-річного українця експерти нарахували десятки проникаючих колото-різаних поранень, які виявились несумісними з життям. Відомо, що чоловік працював на одному із місцевих молочних підприємств.

На місці події працювали співробітники кримінальної поліції та слідчі окружної прокуратури міста.

На жаль, наразі зловмисників затримано не було. У копів навіть немає підозрюваних у справі.

Причини та обставини цього звірячого вбивства встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування, повідомляє видання rmf24.

Раніше "Коментарі" писали, що в англійському нічному клубі зарізали футболіста прямо на танцполі (ФОТО). Нічний клуб був настільки переповнений відвідувачами, що одразу навіть ніхто не зрозумів, що молодий хлопець спливає кров'ю і йому потрібна допомога.

Читайте також: Російськомовна жінка по-звірячому вбила в Ізраїлі свою подругу (ФОТО). Убитій було завдано понад 50 ножових поранень. Від отриманих ран жінка померла на місці події.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у США роботи-поліцейські вбиватимуть людей: подробиці. У Сан-Франциско були введені нові правила, згідно з якими роботи поліцейських зможуть використовуватися для ліквідації людей. Дане рішення стало справді безпрецедентним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини