Головна Новини Суспільство події У Луганській області автобус з пасажирами злетів у кювет, є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Луганській області автобус з пасажирами злетів у кювет, є постраждалі

В результаті ДТП пасажири отримали тілесні ушкодження

23 липня 2021, 22:04
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 23 липня, на автодорозі Н-21 "Старобільськ — Луганськ — Кришталевий — Макіївка — Донецьк" сталося ДТП з мікроавтобусом. Водій не впорався з керуванням і вилетів в кювет. Про це повідомили в прес-службі поліції Луганській області.

У Луганській області автобус з пасажирами злетів у кювет, є постраждалі

55-річний водій не впорався з керуванням Фото: facebook.com/policeLG

55-річний водій віз шість пасажирів. Він не впорався з керуванням, оскільки перевищив швидкість, і вилетів в кювет.

В результаті ДТП пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Потерпілим була надана допомога, п'ять осіб були госпіталізовані в лікарню.

У Луганській області автобус з пасажирами злетів у кювет, є постраждалі - фото 2

Правоохоронці порушили кримінальну справу стосовно водія мініавтобуса Mercedes-Benz Sprinter за ст. 286 Кримінального Кодексу України.

Раніше "Коментарі" писали, що місцевий футболіст Ігор Цимбалістий потрапив у страшну аварію в Івано-Франківській області. Спортсмен знаходився в автомобілі Renault.

Читайте на "Коментарях", як нерозсудливість і легковажність учасників дорожнього руху призвели до трагічних наслідків в Київській області . Вчора пізно ввечері легковий автомобіль, в салон якого набилося аж 13 пасажирів, перекинувся на трасі на дах. При цьому двоє людей загинули, ще 11 постраждали довелося допомагати звільнятися нарядам ДСНС, повідомили в телеграм-каналі МВС України.

Раніше в одному з сіл поблизу Львова загинув 11-річний хлопчик, якого батько посадив за кермо автомобіля.

Нагадаємо, у Львівській області біля населеного пункту Запитів на трасі Київ — Чоп порушник ПДР стріляв в поліцейських під час затримання.

На початку липня неподалік Львова, в селі Рясне-Руське трагічно загинув одинадцятирічний хлопчик. Він був за кермом автомобіля BMW, і, не впоравшись з керуванням з'їхав в кювет. Аварія сталася близько 00:00. У поліції повідомили, що вести машину дитині дозволив батько — житель села, в якому і сталася трагедія. Сам автомобіль належав його 23-річного знайомого. Обидва чоловіки знаходилися в салоні авто. Крім того, вони були в стані алкогольного сп'яніння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини