Головна Новини Суспільство події У ДБР назвали основну версію загибелі помічника Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДБР назвали основну версію загибелі помічника Залужного

Державне бюро розслідувань оголосила версії слідства за якими буде відбуватись розслідування загибелі майора Геннадія Частякова.

8 листопада 2023, 15:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Справу за фактом загибелі помічника головнокомандувача ЗСУ майора Геннадія Частякова від вибуху гранати буде розглядати Державне бюро розслідувань (ДБР). Наразі озвучені чотири основні версії загибелі українського військового.

У ДБР назвали основну версію загибелі помічника Залужного

Помічник Залужного Геннадій Частяков. Фото з відкритих джерел

Під час ефіру телемарафону радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян розповіла, що саме Державне бюро розслідувань буде вести справу про загибель Геннадія Частякова. Крім того, Сапьян назвала версії подій.

Головна версія загибелі майора Геннадія Частякова ґрунтується на нещасному випадку, який стався через необережне поводження з гранатою.

Однак, ДБР не виключає і інші варіанти. Зокрема іншою версією слідства є умисне вбивство Частякова та його родини, яке було зроблено на замовлення російських спецслужб. Ще одним варіантом слідчі розглядають помсту або ревнощі з боку колег по службі.

Останньою версією вбивства помічника Залужного Тетяна Сапьян назвала спробу вбивства іншої людини з вищого складу головнокомандувача ЗСУ, однак в якому постраждав майор Геннадій Частяков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Зеленського розповіли, яку справжню мету має Росія у мирних переговорах з Україною. Радник голови ОП вказує, що Росія прагне заморозити військовий конфлікт, щоб потім знову почати війну. Крім того, навіть під час відносно мирного етапу Росія буде продовжувати вдаватись до терористичних актів на території України.

Також "Коментарі" писали, що український військовий розповів, що його найбільше дратує у цивільних та зазначив, через що гине більшість солдатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 листопада 2023, 16:09

Притонський Офіс самопроголошеного фюрера не розглядають? Як сталось, що п'яти мільйонний Київ насичений західною зброєю, ознаки розкрадання якої не помічено? Ось чому в містах спостерігається таке розкішне і безтурботне життя наближених до влади, синагог, логістики, контрольних органів, депутатів. Для Божого народу це звичайний бізнес.


Новини