Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український військовий розповів, що його найбільше дратує
commentss НОВИНИ Всі новини

Український військовий розповів, що його найбільше дратує

Військовий скаржиться на цивільних, які забули, що в країні триває війна.

8 листопада 2023, 12:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий, командир штурмового взводу ЗСУ з позивним "Малий" пояснив, що його найбільше дратує. За словами військового – це те, що українці почали забувати про війну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю військового для ТСН.

Український військовий розповів, що його найбільше дратує

Командир взводу штурмовиків з позивним "Малий". Фото: скриншот з інтерв'ю

Командир українських штурмовиків критикує людей, які забули, що попри відносно спокійні будні та поодинокі повітряні тривоги насправді тривають важкі бої на фронті.

"Люди почали забувати, що десь там, за 700 кілометрів від Києва, йде війна. Стріляють, помирають люди", — стверджує військовий та додає, що "Київ живе своїм життям".

Український військовий вважає, що для цивільних слід було б ввести деякі обмеження, зокрема закрити нічні клуби та зменшити доступність алкоголю. Крім того, військовий з позивним "Малий" не розуміє, як цивільні можуть втомитись від війни.

"Уявляєте, якщо військові зараз усі дружно скажуть, що втомилися від війни? Ми не хочемо більше воювати. Ми теж від війни втомилися, але не кричимо про це", — скаржиться український командир.

Військовий вказує, що в перші дні війни молились на ЗСУ та боялись вийти на вулицю, однак тепер бачать війну лише на своїх екранах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий розповів, як збільшити свої шанси на виживання під час війни проти російських солдатів та вказав від чого саме помирає більшість українських військових.

Також "Коментарі" писали, що бісить українського ветерана з протезом. Військовий відповів на незручні питання, які йому найчастіше ставили люди на вулиці та розповів про особливості з якими зіткнувся через втрату ноги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини