Головна Новини Суспільство події Справу про вбивство Маші Борисової на Херсонщині вирішили закрити
commentss НОВИНИ Всі новини

Справу про вбивство Маші Борисової на Херсонщині вирішили закрити

23 квітня підозрюваний вчинив самогубство в СІЗО

26 квітня 2021, 16:31
Поділіться публікацією:

За словами спікера Нацполіціі в Херсонській області Тетяни Скуби, справу про вбивство і зґвалтування семирічної Марії Борисової на Херсонщині закриють у зв'язку зі смертю підозрюваного. Про це пише "Суспільне".

Справу про вбивство Маші Борисової на Херсонщині вирішили закрити

Справу про вбивство Маші Борисової на Херсонщині вирішили закрити - фото з відкритих джерел

"Досудове розслідування в кримінальному провадженні буде закінчено в порядку, передбаченому пунктом 5 частини першої статті 284 КПК України (у зв'язку зі смертю підозрюваного)", — повідомила представник поліції.

Зі слів спікера, для чоловіка, який міг бути причетний до трагедії, провели психолого-психіатричну експертизу, однак її результатів все ще немає.

У виданні нагадали, що 23 квітня чоловік, якого поліція підозрювала в скоєнні злочину, наклав на себе руки, повісившись у СІЗО.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що зниклу 7 березня в Херсонській області 7-річну Марійку Борисову шукали чотири доби. Тіло виявили в тому ж селі, де проживала дитина. Поліції вдалося встановити причетного до вбивства дівчинки — ним виявився 62-річний Микола В. Чоловік проживав поруч з батьком дитини, є його другом, і жив на одній вулиці з убитим дитиною. Незабаром односельчанин дівчинки зізнався в скоєному. У поліції повідомляли, що чоловік залишив свої ДНК на мішку, в якому виявили бездиханне тіло малолітньої дівчинки. ДНК-експертиза підтвердила причетність чоловіка до злочину.

Також жителька села Щасливе Наталя розповіла про те, що раніше жертвою підозрюваного став її син. За заявою жінки, 62-річний Микола півтора роки тому напав на її дитину і примушував до інтиму. Наступні подробиці сам Дмитро розповів психологам. Він заявив, що Микола спробував примусити його до орального сексу.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини