Головна Новини Суспільство події Підліток, що вбив 6-річну Мирославу на Харківщині, був п'яний: нові моторошні подробиці трагедії
commentss НОВИНИ Всі новини

Підліток, що вбив 6-річну Мирославу на Харківщині, був п'яний: нові моторошні подробиці трагедії

Слідчі повідомили нові подробиці вбивства дівчинки

3 серпня 2021, 18:40
Поділіться публікацією:

13-річний житель Харківщини, який позбавив життя свою  маленьку сусідку,6-річну Мирославу Третяк, зізнався у скоєному злочині. Крім  того, слідство встановило, що в момент вбивства він був п’яний, а дівчинку вбив цеглиною. Інформація про це публікується в ухвалі Вовчанського районного суду і була оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Підліток, що вбив 6-річну Мирославу на Харківщині, був п'яний: нові моторошні подробиці трагедії

Мирослава Третяк (фото з відкритих джерел)

Бувши в стані алкогольного сп’яніння, підліток, як вказано в документі, "на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин завдав Мирославі не менш як 10 ударів тупим твердим предметом (імовірно цеглиною) в область голови".

Вже пізніше представники слідства знайшли й речові докази – шматки цегли, засоби для прання та вологий одяг. Все це було в покинутій будівлі та у квартирі хлопця.

За словами  Віки, подружки покійної Мирослави, Богдан забрав дівчинку, запропонувавши піти разом та нарвати яблук. Назад Мирослава вже не повернулась, хоч обіцяла прийти та продовжити гру.

 Підозрюваний на судовому засіданні зізнався в тому, що сильно побив свою маленьку сусідку. Холоднокровно залишив її без свідомості в покинутому будинку і пішов додому.

Зараз 13-річний хлопець  за рішенням суду знаходиться в приймальнику-розподільнику для дітей.

Вбивство Мирослави Третяк: що відомо?

28 липня, вночі, в селищі міського типу Старий Салтів Харківської області знайшли бездиханне тіло Мирослави Третяк, яка пішла на прогулянку і не повернулася.

Родичі, вбитої в Старому Салтові шестирічної Мирослави Третяк, розповіли, що з підозрюваним, 13-річним підлітком сім'я знайома давно. Хлопець проживає з сім'єю по сусідству — на першому поверсі житлового будинку. За їх словами, Богдана часто бачили на прогулянках з малюками. Сім'я вбитої дитини навіть скаржилася батькам хлопця, що дітям необхідно грати окремо через чималу різницю у віці.
 Нещодавно тіло дівчинки віддали родині. Попрощатися прийшли десятки місцевих жителів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини