Головна Новини Суспільство події Біля дому вбитої на Харківщині 6-річної дівчинки зібралися півсотні місцевих жителів: навіщо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля дому вбитої на Харківщині 6-річної дівчинки зібралися півсотні місцевих жителів: навіщо (ФОТО)

Родині Третяк віддали тіло дівчинки після експертизи

30 липня 2021, 19:02
Поділіться публікацією:

Біля будинку, де живе родина Мирослави Третяк, зібралися десятки місцевих жителів. Про це пише видання Newsroom.

Біля дому вбитої на Харківщині 6-річної дівчинки зібралися півсотні місцевих жителів: навіщо (ФОТО)

Тіло дівчинки віддали рідним (фото:newsroom.kh.ua)

Стало відомо, що сім'ї нарешті після всіх експертиз слідства віддали тіло вбитої 6-річної дівчинки. Біля дому її родини чергують правоохоронці.

 Місцеві журналісти повідомляють, що труну з тілом вбитої дитини, у п'ятницю, 30 липня доставили у рідне місто.

 За інформацією місцевих ЗМІ, сьогодні відбудеться відспівування Мирослави. Відомо, що висловити свої співчуття рідним вже прибули представники місцевої влади.

 Також під час очікування труни з тілом дівчинки не зміг втриматися на ногах дідусь дівчинки. Чоловіку прямо на вулиці стало зле, відтак, медики відразу надали йому першу медичну допомогу.

 Що відомо про вбивство Мирослави Третяк?

28 липня, вночі, в селищі міського типу Старий Салтів Харківської області знайшли бездиханне тіло Мирослави Третяк, яка пішла на прогулянку і не повернулася. Вона була одягнена в жовті шорти та сіру футболку. Крім поліції, до пошуків був залучений пошуковий загін "Мілена", який повідомляв, що дитина зникла на вулиці Некрасова в селищі Старий Салтів близько 18:00.
 Сьогодні вранці в поліції розповіли про затримання вбивці. За даними правоохоронців, ним виявився 13-річний житель селища, який проживав по сусідству. Тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті виявили о 23:50 в покинутому будинку Старого Салтова. Щоб встановити всі обставини трагедії, поліція запросила матір ймовірного злочинця.
 
Родичі, вбитої в Старому Салтові шестирічної Мирослави Третяк, розповіли, що з підозрюваним, 13-річним підлітком сім'я знайома давно. Хлопець проживає з сім'єю по сусідству — на першому поверсі житлового будинку. За їх словами, Богдана часто бачили на прогулянках з малюками. Сім'я вбитої дитини навіть скаржилася батькам хлопця, що дітям необхідно грати окремо через чималу різницю у віці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини