Головна Новини Суспільство події У поліції розповіли, хто вбив шестирічну дівчинку під Харковом
commentss НОВИНИ Всі новини

У поліції розповіли, хто вбив шестирічну дівчинку під Харковом

Тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті виявили о 23:50 в покинутому будинку Старого Салтова

29 липня 2021, 10:12 comments1153
Поділіться публікацією:

Вчора вночі в селищі міського типу Старий Салтів Харківської області знайшли бездиханне тіло Мирослави Третяк, яка пішла на прогулянку і не повернулася. Дитині було 6 років. Сьогодні вранці в поліції розповіли про затримання вбивці, пише УНІАН.

У поліції розповіли, хто вбив шестирічну дівчинку під Харковом

Мирослава Третяк - фото з відкритих джерел

За даними правоохоронців, ним виявився 13-річний житель селища, який проживав по сусідству. Тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті виявили о 23:50 в покинутому будинку Старого Салтова. Щоб встановити всі обставини трагедії, поліція запросила мати ймовірного злочинця.

Нагадаємо, що в середу, 28 липня, шестирічна дівчинка вийшла погуляти і не повернулася додому. Вона була одягнена в жовті шорти і сіру футболку. Крім поліції, до пошуків був задіяний пошуковий загін "Мілена", який повідомляв, що дитина зникла на вулиці Некрасова в селищі Старий Салтів близько 18:00.

Санкція статі, за якою можуть звинуватити підлітка, передбачає під десяти років до довічного ув'язнення. 

Деякі регіональні Telegram-канали повідомляли, що дитина була зґвалтована. Зокрема, "Труха" повідомляє, що в злочині підозрюють 13-річного юнака, який перебував з дівчинкою. "Харків 1654" також повідомляє про зґвалтування Мирослави Третяк.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на околиці села Біленченківка виявили бездиханне тіло молодої дівчини з явними ознаками насильницької смерті. Очевидці заявили про це правоохоронцям. Поліція встановила коло підозрюваних, де виявився колишній чоловік убитої, 27-річний місцевий житель. Його оголосили в розшук. В ході слідства поліцейські отримали докази того, що до злочину причетний саме ця людина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини