Головна Новини Суспільство події Стали відомі деталі звірячого вбивства дівчинки під Харковом
commentss НОВИНИ Всі новини

Стали відомі деталі звірячого вбивства дівчинки під Харковом

Школяр, який може бути причетний до злочину, відомий жорстоким поводженням з тваринами

29 липня 2021, 13:44 comments1521
Поділіться публікацією:

Родичі вбитої в Старому Салтові шестирічної Мирослави Третяк розповіли, що з підозрюваним 13-річним підлітком сім'я знайома давно. Про це пише УНІАН з посиланням на Newsroom.

Стали відомі деталі звірячого вбивства дівчинки під Харковом

Стали відомі деталі звірячого вбивства дівчинки під Харковом - фото з відкритих джерел

Хлопець проживає з сім'єю по сусідству — на першому поверсі житлового будинку. За їх словами, Богдана часто бачили на прогулянках з малюками. Сім'я вбитої дитини навіть скаржилася батькам хлопця, що дітям необхідно грати окремо через чималу різницю у віці.

В день трагедії Мирослава грала з подружкою Вікою, в той день до них і приєднався ймовірний вбивця.

"Вчора вона прибігла і каже:" Мама, мене сусід Богдан ображає". Мирослава сказала, що він штовхав її і викинув обруч у вигляді ріжок. Я сказала, не чіпати його і просто піти і пообіцяла поговорити з його мамою, коли та прийде" , — розповідає мати вбитої дівчинки.

Потім близько 15:00 Мирослава сходила в магазин і прилягла відпочити, а ввечері знову попросилася на прогулянку з подругою і взяла велосипед. Дівчинка довго не поверталася додому. А коли Віка з'явилася на порозі з питанням: "А Миру гулятиме?", мати зрозуміла, що з її донькою щось сталося. Подружка розповіла, що та пішла прогулятися Богданом.

З'ясувалося, що діти вирушили в бік покинутої пекарні, і з тих пір їх не бачили.

Родичі жорстоко вбитої дівчинки не сумніваються, що саме Богдан може бути причетний до смерті їхньої дитини. Ще в школі підліток неодноразово ображав дітей. Крім того, школяр відомий жорстоким поводженням з тваринами. Будучи в четвертому класі, Богдан убив цуценят, розштовхавши їх голови об цеглу.

Якщо юнак виявиться винним в скоєнні вбивства, йому може загрожувати від десяти років до довічного ув'язнення за гратами.

Нагадаємо, що вчора вночі в селищі Старий Салтів Харківської області знайшли бездиханне тіло Мирослави Третяк, яка пішла на прогулянку і не повернулася. Дитині було 6 років. На її тілі виявили забої голови та обличчя. Сьогодні вранці в поліції розповіли про затримання вбивці. Деякі харківські видання повідомляють про те, що дівчинка була також зґвалтована.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини