Головна Новини Суспільство події Невідомий повідомив про захоплення заручників у Харкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Невідомий повідомив про захоплення заручників у Харкові

Поліція Харкова виїхала на місце, де могли захопити заручників

22 липня 2020, 14:12 comments1372
Поділіться публікацією:

Щойно у прес-службі поліції Харківській області повідомили про можливе захоплення заручників в Київському районі. На місце терміново виїхали керівники Київського райвідділу поліції, вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

Невідомий повідомив про захоплення заручників у Харкові

Поки ніякі подробиці в харківській поліції не розкривають, обіцяючи повідомити всю інформацію пізніше.

Новина доповнена:

У прес-службі поліції перевірили інформацію про можливе захоплення заручників, яка виявилася помилковою. Копи просять всіх жителів уважно ставиться до інформації, яку вони поширюють, щоб уникнути загострення криміногенної ситуації.

Нагадаємо, вчора в Луцьку терорист Максим Кривош (Плохой) захопив автобус, в якому перебувало 13 осіб. Чоловік неодноразово стріляв і кидав гранати в бік правоохоронців, демонструючи велику кількість зброї. Вимоги, які він висував, були досить розмитими. Одну з них — заклик дивитися фільм "Земляни" — виконав президент України Володимир Зеленський, після чого Максим Плохой відпустив всіх заручників і здався поліції.

Також ми писали, що затримання луцького терориста викликає ряд питань. На відео видно, що Максим Кривош відпустив всіх людей, після чого спокійно вийшов з автобуса. Пройшла майже хвилина, перш ніж до нього підійшли правоохоронці, обшукали, наділи наручники, поклали на асфальт обличчям вниз. Потім до місця події раптом під'їхав спецназ на БТР, попередньо використавши світлошумову гранату. Заступник глави МВС Антон Геращенко заявив, що спецназ використовував світлошумові гранати і БТР після затримання, "щоб придушити волю" терориста. В ексклюзиві "Коментарів" експерти пояснили, що насправді сталося вчора ввечері.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини