Головна Новини Суспільство події Не встигла втекти: Крищенко розповів, як київська поліція затримала грабіжника банку
commentss НОВИНИ Всі новини

Не встигла втекти: Крищенко розповів, як київська поліція затримала грабіжника банку

Столичні поліцейські запобігли пограбуванню банку

20 липня 2021, 15:25
Поділіться публікацією:

У Києві жінка спробувала пограбувати банк, однак столична поліція моментально відреагувала і затримала правопорушницю на виході з відділення. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко, передає прес-служба поліції.

Не встигла втекти: Крищенко розповів, як київська поліція затримала грабіжника банку

Пограбування банку - фото: facebook.com/UA.KyivPolice


Як повідомляється, сьогодні, 20 липня, правопорушниця зайшла до відділення банку на вулиці Автозаводській. Вона кинула підпалених пляшку з рідиною, а після, погрожуючи пістолетом, зажадала гроші. Працівники банку виконали її вимогу, але на виході з будівлі злочинницю вже чекали співробітники поліції.


Правоохоронці прибули до відділення буквально через кілька хвилин після того, як до них надійшов виклик.

 

Як наголошується, в результаті інциденту ніхто не постраждав, на місці продовжують працювати правоохоронці, опитують свідків і спілкуються із затриманою.


За скоєний злочин (розбій) жінці загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Нагадаємо, що нещодавно фахівці Служби Безпеки України знешкодили розгалужену мережу кіберагітаторів, які закликали до терористичної діяльності на території країни. Затримані публічно закликали людей приєднуватись до незаконних збройних формувань на Донбасі та воювати проти України. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що правоохоронці знешкодили низку ресурсів, за допомогою яких поширювалися фальшиві медичні документи. Подробиці ситуації читайте тут.

Окрім цього правоохоронці затримали двох найвпливовіших в Україні "злодіїв у законі" на прізвисько "Умка" і "Лаша Сван". Першого чоловіка вдалося перехопити в аеропорту. Він хотів виїхати з країни. Другого затримали в готелі.

Як зазначається в повідомленні чоловіки контролювали криміналітет. Їхня діяльність призводила до появи додаткових загроз для безпеки громадян. Перші протизаконні дії було зафіксовано ще в квітні цього року. Виявилося, що "злодії в законі" утворювали злочинні угруповання і контролювали через своїх представників криміналітет в державі, підбурювали до скоєння нових злочинів.





 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: facebook.com/UA.KyivPolice
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини