Головна Новини Суспільство події На Миколаївщині сталася жахлива ДТП: п'ять загиблих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Миколаївщині сталася жахлива ДТП: п'ять загиблих (ФОТО)

У Миколаївській області внаслідок зіткнення автомобілів Toyota та MAN загинули п'ятеро людей: що відомо

13 лютого 2022, 23:45
Поділіться публікацією:

Сьогодні ввечері, 13 лютого, на Миколаївщині сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя 5 людей, у тому числі й малолітньої дитини. Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

На Миколаївщині сталася жахлива ДТП: п'ять загиблих (ФОТО)

На Миколаївщині сталася жахлива ДТП / фото: Нацполіція

Відомо, що аварія сталася неподалік с. Курячі Лози на автодорозі "Київ-Одеса". Поліція повідомляє, що зіткнувся автомобіль Toyota з вантажівкою MAN, внаслідок пригоди, за попередніми даними, загинув водій легковика та четверо його пасажирів, зокрема і дитина (7-8 років). Водій вантажівки не постраждав.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох людей".

Обставини та причини жахливої аварії, а також інформацію про загиблих встановлюють правоохоронні органи.

На Миколаївщині сталася жахлива ДТП: п'ять загиблих (ФОТО) - фото 2
На Миколаївщині сталася жахлива ДТП: п'ять загиблих (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, нещодавно у Дніпрі сталася серйозна аварія, на одній із вулиць зіткнулися легковий автомобіль та таксі. Внаслідок ДТП травми отримав один із водіїв та пасажир таксі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на Одещині легковий автомобіль влетів у придорожній стовп. Водій іномарки внаслідок отриманих травм помер на місці.

Читайте також, що на автостраді "Одеса — Мелітополь — Новоазовськ" 28-річний водій невеликого вантажного авто, на великій швидкості збив 31-річну жінку-пішохода. Від отриманих травм вона померла. Після аварії водій допустив ще одну помилку в керуванні, виїхавши  за межі  твердого покриття автостради, де авто перекинулось. Суттєвих травм він не отримав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини