Головна Новини Суспільство події У Дніпрі сталася моторошна ДТП з таксі: постраждали люди (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі сталася моторошна ДТП з таксі: постраждали люди (ФОТО)

Під час ДТП у Дніпрі постраждали двоє людей

8 лютого 2022, 21:10
Поділіться публікацією:

Сьогодні у місті Дніпро мала місце жахлива автотроща.  На одній з міських вулиць на швидкості зіштовхнулись легкове авто  та автомобіль міського сервісу таксі. Про це інформує  "Дніпро оперативний".

У Дніпрі сталася моторошна ДТП з таксі: постраждали люди (ФОТО)

У ДТП постраждали люди (фото з відкритих джерел)

Дорожньо-транспортна пригода  мала місце на одній з вулиць Дніпра – вулиці Кутузова. Саме там зіштовхнулись дві легкові іномарки. Якими були передумови трагічної автотрощі на цей час ще невідомо. Але удар від зіткнення двох легковиків був  великої сили. Одна з іномарок  після моменту зіткнення влетіла в найближчий стовб електроопори.

 Відомо, що під час зіткнення зазнали травм кермувальник та один з пасажирів авто Mitsubishi.  Медики швидкої їх госпіталізували в  один з місцевих медичних закладів. 

 На місці зіткнення двох іномарок вже працюють  представники слідства. Вони опитують свідків та встановлюють  подробиці того, що тут відбулося.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дніпрі мотоцикліст на повній швидкості збив 15-річну дівчинуВ місті Дніпро  на одній з міських вулиць керманич мотоцикла  на великій швидкості буквально зніс школярку підліткового віку, яка почала перебігати автостраду. Із серйозним пошкодженням тазу юну дніпрянку відвезли до медичного закладу.В соціальних мережах опубліковано відеоролик із камери спостереження. На відео можна побачити, як кілька підлітків стоять на території пішохідного переходу. І в цей час на великій швидкості автострадою мчить мотоцикл. Разом з тим, 15-річна школярка надумала перебігти дорогу і  ось вона зіштовхується зі швидким двоколісним транспортним засобом.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини