Головна Новини Суспільство події У Дніпрі мотоцикліст на повній швидкості збив 15-річну дівчину (ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі мотоцикліст на повній швидкості збив 15-річну дівчину (ВІДЕО 18+)

В обставинах події розбираються правоохоронці

8 грудня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:








В місті Дніпро  на одній з міських вулиць керманич мотоцикла  на великій швидкості буквально зніс школярку підліткового віку, яка почала перебігати автостраду. Із серйозним пошкодженням тазу юну дніпрянку відвезли до медичного закладу. Про це інформує "Дніпро оперативне".

У Дніпрі мотоцикліст на повній швидкості збив 15-річну дівчину (ВІДЕО 18+)

Дівчина була на переході (фото з відкритих джерел)

В соціальних мережах опубліковано відеоролик із камери спостереження. На відео можна побачити, як кілька підлітків стоять на території пішохідного переходу. І в цей час на великій швидкості автострадою мчить мотоцикл. Разом з тим, 15-річна школярка надумала перебігти дорогу і  ось вона зіштовхується зі швидким двоколісним транспортним засобом.

Мотоцикл вдарив її так сильно, що вона злетіла вверх, потім різко впала. Травмовану дівчину відправили до обласного медичного дитячого закладу. За попередньою інформацією, вона отримала важку травму тазу та перелом ноги.

Зараз на місце  інциденту приїхали представники слідства. Вони встановлюють подробиці дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Дніпрі зниклий безвісти чоловік був знайдений мертвим у багажнику автомобіля.Як стало відомо, інцидент трапився вчора, 28 жовтня. Повідомляється, що 57-річний місцевий житель вирушив уранці на рибалку, після чого перестав виходити на зв'язок і не повернувся додому. На пошуки зниклого вийшов його син. За інформацією ЗМІ, увечері того ж дня на вулиці Набережній Заводській дніпрянин виявив автомобіль марки Nissan, у багажнику якого лежало бездиханне тіло його батька. Як пише видання, на голові у загиблого було виявлено серйозне поранення. На місце події прибули правоохоронці.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини