Головна Новини Суспільство Кримінал Загинула на місці ДТП: у Миколаївській області водій на смерть збив 31-річну жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Загинула на місці ДТП: у Миколаївській області водій на смерть збив 31-річну жінку

Після наїзду авто ще й перекинулось

18 грудня 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

На автостраді  "Одеса – Мелітополь – Новоазовськ" 28-річний кермувальник  невеликого вантажного авто, поспішаючи до кінцевого пункту призначення, на ділянці шляху  раптово наїхав на 31-річну жінку-пішохода та смертельно травмував її. Опісля аварії водій допустив ще одну помилку в керуванні, виїхавши  за межі  твердого покриття автостради, де авто перекинулось.

Загинула на місці ДТП: у Миколаївській області водій на смерть збив 31-річну  жінку

На Миколаївщині водій на смерть збив жінку ( фото ГУ Нацполіції в Миколаївській області )

Про це інформує Нацполіція Миколаївського регіону.

Мешканка Миколаївської області,  якій було лише 31 рік, отримавши важкі ушкодження, загинула на місці дорожньо-транспортної пригоди.  Водій вантажівки суттєвих травм не мав.

Представники слідства, які побували на місці аварії, відкрили кримінальне провадження за правовою кваліфікацією  ч. 2 ст. 286 ККУ. Це — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть. Важливо, що санкція цієї кримінальної статті передбачає тривале тюремне ув'язнення, зокрема, до восьми років ув’язнення. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  Автокатастрофа в Миколаєві: 15-річний хлопець на смерть збив дитину.У Миколаєві під колеса машини, якою, за попередньою інформацією, керував підліток, потрапила 11-річна дівчинка. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Миколаївській області.

Повідомляється, що біля будинку № 20 по вул. Степовий дитина переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. В цей же час по дорозі проїжджала Славута, якою керував 15-річний хлопець. Не встигнувши загальмувати, автомобіль збив дівчинку. Після того, що сталося, машина зникла з місця злочину.  

У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ НА ТРАСІ СТАЛАСЯ ДТП З ТРЬОМА 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини