Головна Новини Суспільство події Автокатастрофа в Миколаєві: 15-річний хлопець на смерть збив дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Автокатастрофа в Миколаєві: 15-річний хлопець на смерть збив дитину

Дівчинка померла в кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню

18 вересня 2021, 21:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Миколаєві під колеса машини, якою, за попередньою інформацією, керував підліток, потрапила 11-річна дівчинка. Про це повідомляє прес-служба ГУНП Миколаївській області.

Автокатастрофа в Миколаєві: 15-річний хлопець на смерть збив дитину

У Миколаєві підліток на смерть збив 11-річну дівчинку. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що біля будинку № 20 по вул. Степовий дитина переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. В цей же час по дорозі проїжджала Славута, якою керував 15-річний хлопець. Не встигнувши загальмувати, автомобіль збив дівчинку. Після того, що сталося, машина зникла з місця злочину.

Очевидці викликали постраждалій швидку допомогу. Медики боролися за життя дівчинки, але, на жаль, врятувати її не вдалося. По дорозі в лікарню дитина померла.

В 11 кілометрах від місця дорожньо-транспортної пригоди був виявлений той самий автомобіль, який збив дитину. На транспортному засобі були ушкодження, характерні для ДТП. Невдовзі правоохоронці встановили особи всіх, хто був присутній в машині на момент смертельної аварії. Попередньо, за кермом знаходився 15-річний хлопець.

На даний момент проводяться першочергові слідчі дії, які допоможуть встановити всі подробиці події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що у Франції шкільний автобус потрапив в серйозне ДТП. Всього в авто перебувало 48 осіб (47 учнів і один водій). Двоє з десятків постраждалих перебувають у важкому стані. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Польщі українці загинули в ДТП. Всі загиблі працювали в одній з будівельних фірм. Детальніше читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини